“Ik woon alleen en ben helaas niet zo handig”, geeft de Brusselse Sophie M. (59 jaar) toe. Daarom koos ze enkele maanden geleden voor de Pechbijstand aan huis van ENGIE Electrabel. Op een dag belt ze de hulplijn ...

Sophie woont in een gezellig huisje in Brussel. “Ik ben dol op mijn huis en wil er altijd blijven wonen”, vertelt Sophie. Maar toen mijn man een tijdje geleden overleed, begon ik me af te vragen hoe ik het ging onderhouden. Er is altijd wel iets dat hersteld moet worden en een panne is nooit uitgesloten. Vroeger zorgde Jacques daarvoor …”

Op aanraden van haar buurvrouw koos Sophie voor de Pechbijstand aan huis van ENGIE Electrabel.. “Voor slechts enkele euro’s per maand kan ik op beide oren slapen”, zegt Sophie opgelucht.

Panne opgelost in enkele uren

Onlangs deed Sophie voor het eerst een beroep op Pechbijstand aan huis. “Ik stond op een zaterdagochtend op en toen ik de kraan van de douche opendraaide, was het water ijskoud”, bibbert ze na. Hoewel ik geen verwarmingsspecialist ben, ging ik even naar mijn ketel kijken. Alles leek normaal, maar ik kon toch moeilijk een paar dagen zonder warm water. Dus ik belde de hulplijn van Pechbijstand aan huis. Ik legde het probleem uit en de telefoniste verzekerde me dat er in de namiddag een hersteller zou langskomen.”  Sophie geloofde dat eerst niet. “Ik was ervan overtuigd dat ik voor maandag niemand zou zien …”

Tot de hersteller om 14 u. aanbelde. “Ik heb hem met open armen ontvangen!”, lacht Sophie. “20 minuten later had hij de oorzaak gevonden. De brander van mijn verwarmingsketel was niet meer juist ingesteld. De hersteller legde me uit dat de brander de verbranding van de vlam die mijn ketel moet verwarmen niet meer kon verzekeren en dat het mengsel gas/zuurstof niet meer optimaal tot stand kwam. De brander opnieuw afstellen volstond om weer warm water te hebben. Hij had in een oogwenk mijn weekend gered!”

Verwarming, elektriciteit, dak, sanitair, sloten: de bijstand van Pechbijstand aan huis dekt tal van pannes. Als je je – net als Sophie – geen zorgen meer wil maken over een mogelijke panne, zit er dus maar één ding op …

Ontdek de voordelen van Pechbijstand aan huis nu meteen!

 

Facebook Comments