Een muur zwart schilderen: het zou zonde zijn om de trend niet te volgen. In de keuken, de slaapkamer of de badkamer … Zwart zorgt overal voor toegevoegde waarde, dat kun je niet ontkennen. Het bewijs in enkele foto’s.

Zwart in de keuken 

Een zwarte keuken in combinatie met een bakstenen muur: top!

Een zwarte keuken is zowel sober als elegant en moet absoluut niet onderdoen voor andere keukens. In combinatie met een stenen muur komt ze volledig tot haar recht. Enkele zwarte toestellen maken het plaatje helemaal af.

Een zwarte badkamer

In de badkamer oogt de combinatie van zwart met ruw hout elegant.

In deze zwarte badkamer komen kracht en soberheid volledig tot hun recht. De combinatie met ruw hout is elegant, haast vanzelfsprekend. Opgelet echter dat je niet aan licht inboet. Compenseer daarom met een aangepaste verlichting, zoals een goed gekozen ledlamp en natuurlijk licht. Door de weerkaatsing van het licht vergroot een grote spiegel bovendien het gevoel van ruimte.

Zwarte muren in de slaapkamer

Een slaapkamer met zwarte muren vraagt om enkele witte details, op de vloer bijvoorbeeld

Donkere kamers zijn niet langer alleen voorbehouden aan fotografen. Het bewijs: deze slaapkamer met zwarte muren waarop enkele witte kruisen zijn aangebracht, als verwijzing naar het beddengoed. De witte vloer en de designmeubelen benadrukken de kracht van de zwarte muur. Een grafische en originele kamer zoals we ze graag zien.

Een volledig zwarte vloer om het loftgevoel op te roepen

zwart_vloer_loft_gevoel_kamer_woonkamer

De zwarte vloer, tegelijk klassiek en origineel, geeft elke ruimte de uitstraling van een loft in New York. Een Butterfly-zetel met een schapenvel, grote uitgesneden letters en een grote, goedgevulde bibliotheek bevestigen dit gevoel van ontsnapping.

Het charisma van een zwarte trap

Ga voor een gedurfde decoratie met een zwarte trap met veel charisma.

Ook een trappenhuis kan decoratief zijn, zoals deze majestueuze zwarte trap bewijst. Deze gedurfde maar toch charmante trap leidt je naar het einde van de wereld. Wij houden van zijn kracht en elegante en zelfs moderne uitstraling.

Welke plaats geef jij aan zwart in je binnenhuisdecoratie?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends inzake woninginrichting, verwarming, energie en slimme producten? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief Sweet & Smart Home.

Facebook Comments