Heeft jouw dak de juiste oriëntatie voor zonnepanelen? Hoeveel kun je er installeren? Welke besparingen zullen ze je opleveren? Een gratis analyse van je dak vertelt je dat allemaal. En het enige wat je moet doen is een online formuliertje invullen!

Zonnepanelen zijn beslist de moeite waard. Maar of ze optimaal zullen renderen, hangt af van verschillende factoren, die je maar best eerst laat onderzoeken. De belangrijkste factor is je dak. Is het goed georiënteerd? Bevat het obstakels of schaduwzones? Is je dak groot genoeg om evenveel elektriciteit te produceren als je verbruikt?

Prijs, aantal, rendement, … een overzicht

Het internet puilt uit van de informatie om al deze vragen te beantwoorden. Je vindt er zelfs berekeningsmodules. Maar de antwoorden die je zo verkrijgt, zijn meestal maar een ruwe benadering. Er is een andere oplossing, die even gemakkelijk en bovendien gratis is, zonder verbintenis, uniek en nauwkeuriger.

Ze is ontwikkeld door Sungevity en ENGIE Electrabel. Aan de hand van satellietbeelden en luchtfoto’s van je dak kijkt een expert na hoe geschikt je dak is voor de installatie van zonnepanelen. Binnen 48 uur ontvang je in je mailbox een zeer visueel rapport.

In het handige en overzichtelijke rapport zie je meteen de “fotovoltaïsche score” van je dak, hoeveel panelen je kunt installeren en hoeveel ze jaarlijks zullen produceren (in kWh), naast het bedrag van de investering, de besparingen die je al vanaf het eerste jaar kunt realiseren en het rendement in verhouding tot je investering.

Kortom, je hoeft zelf geen afspraak te maken of een halve dag vrijaf te nemen om bij jou thuis een expert te ontvangen! Het enige wat je moet doen, is met dit formulier een aanvraag indienen. Je vult je gegevens en je jaarlijkse elektriciteitsverbruik in. En je bent klaar!

Zo weet je al snel of zonnepanelen voor jou interessant zijn. Gemakkelijk en handig, vind je niet?

Hoe_scoort°jouw_dak_voor_zonnepanelen?

Facebook Comments