Vrijwel iedereen krijgt elke dag een portie stress te verwerken. Slimme objecten helpen om ons beter te voelen. Met de volgende 3 toestelletjes kan je jezelf eens lekker verwennen.

Figure
Zelfbereide verzorgingsproducten voor de huid

Figure is een slim toestel waarmee je thuis zelf verzorgingsproducten (crèmes, lotions) voor de huid aanmaakt

Thuis zelf op maat allerlei producten klaarmaken die je huid op dat ogenblik nodig heeft: het kan met Figure, een slim toestel om crèmes en lotions te bereiden op basis van geconcentreerde werkzame stoffen.

Hoe werkt het? Eerst installeer je op je smartphone de app Romy Paris. Daarmee analyseer je wat je huid op elk moment van de dag nodig heeft, in combinatie met gegevens zoals de temperatuur, de graad van luchtvervuiling, enz. De app geeft je dan tips voor het beste verzorgingsproduct. Dat maak je vervolgens klaar met je Figure-toestel. Daarvoor hoef je alleen maar de juiste capsules met actieve bestanddelen in het toestel te stoppen.

Het grote voordeel van het toestel is dat je altijd over het juiste product in de juiste hoeveelheid beschikt. Gedaan met al die halfvolle tubes die maar blijven rondslingeren. Prijs: 590 €.

AromaCare
Slimme aromatherapie

AromaCare is een aromaverstuiver om heerlijk te ontspannen. Een slim toestel om je beter te voelen.

Aromatherapie wordt steeds meer toegepast, omdat het zo ontspannend werkt. Er komen ook steeds meer elektrische verstuivers op de markt. Sommige modellen zijn ronduit innoverend, zoals de AromaCare.

Je bedient deze verstuiver via een Bluetooth-verbinding en je hebt de keuze uit een aantal capsules: beter ademen, ontspannen, geheugen, beter slapen, pollenallergie, … Elke capsule is goed voor 10 sessies van 20 minuten. Je kan het toestel nu al bestellen en het is leverbaar vanaf juli van dit jaar. Het kost 99 € en in de prijs zijn twee capsules inbegrepen.

Andere verstuivers, zoals de Awox, gaan de speelse toer op en creëren een totaalsfeer met slimme lampen. Je krijgt dan een combinatie van visuele effecten (16 miljoen kleurtinten mogelijk) en geureffecten (met etherische oliën). Prijs: 49,99 € bij Media Markt.

Spire
De slimme coach die je beter leert ademen

Spire is een slim toestel dat je stress- en vermoeidheidsniveau detecteert en je leert om je ademhaling te verbeteren.

Echt ontspannen lukt alleen als je je ademhaling goed onder controle hebt. Spire is een slim toestelletje dat je vertelt of je gestresst, moe, geconcentreerd of kalm bent.

Maar Spire doet natuurlijk nog meer. Als het toestelletje je gemoedstoestand heeft geanalyseerd, geeft het je via een app op je smartphone tips om beter te ademen, je productiviteit te verbeteren of meer te bewegen. Het ultieme doel is dat je je beter bewust wordt van de toestand van je geest en lichaam. Onder andere in de boeddhistische praktijk is de ademhaling een belangrijk middel om stress te voorkomen. Je bevestigt Spire aan je broeksband en je laadt het toestelletje op via een usb-poort. Prijs: 119,95 €.

Withings
Een slimme personenweegschaal om af te slanken

In de categorie “minder verbluffend, maar wel nuttig” selecteerden wij ook de personenweegschaal Withings Body. Die doet trouwens veel meer dan je wegen. Als een echte coach geeft ze je doelstellingen om gezonder te leven en motiveert ze om je streefgewicht te bereiken. Ze helpt je zelfs om de juiste kleren aan te trekken, afhankelijk van het weer en je dagbesteding! Prijs: 119,95 € op 50five.be.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends inzake verwarming en van de innovaties op energiegebied? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief Sweet & Smart Home.

Facebook Comments