Wij zochten en vonden 3 slimme producten die onmisbaar zijn voor een geslaagd avondje barbecueën in de tuin. Vlees, muziek en sfeerverlichting: jouw feestje kan niet meer stuk!

1. GrillEye: houdt voor jou een oogje op je barbecue 

GrillEye is een slimme thermometer waarmee je je vlees perfect gaar krijgt op de barbecue
Met deze slimme thermometer wordt vlees braden op de barbecue gemakkelijker dan ooit. Nooit meer brandende worstjes of te gare biefstukken! De GrillEye thermometer houdt de temperatuur van 6 stukken vlees tegelijk in de gaten. En dat is nog niet alles: dankzij de Bluetoothverbinding met een bereik van 100 meter hoef je niet meer de hele avond met je neus boven de barbecue te hangen en ruik je aan het eind van de avond dus zelf niet naar een stuk rookvlees … GrillEye stuurt een bericht naar je smartphone zodra er een stuk vlees perfect gaar is. Bonus: ook geschikt voor gebruik in de oven.

De prijs van de GrillEye thermometer? 119,99€.

2. Denon Heos: voor een stukje sfeer

Met de luidsprekers van Denon Heos zorg je voor de perfecte sfeermuziek tijdens een avondje barbecueën in de tuin

Bij een barbecue hoort natuurlijk sfeermuziek! Maar dat betekent niet dat je de muziek in de woonkamer op volle sterkte moet zetten. Waarom haal je geen draadloze speaker in huis die via wifi of Bluetooth werkt? Wij zijn onder de indruk van het kristalheldere geluid van de Denon Heos, de ideale draadloze luidspreker voor buitengebruik, bestand tegen vochtigheid. De speaker wordt geleverd met een laadstation en kan per laadbeurt wel 6 uur aan een stuk muziek laten horen! Nu hoef je alleen nog maar dansles te volgen …

Prijs van een Go-Pack met 1 draadloze luidspreker? 239€.

3. MiPow Playbulb: licht in de duisternis

De drank staat koud, het vlees ligt zachtjes gaar te worden op de barbecue, de draadloze speaker speelt een rustig deuntje en de zon gaat onder. De zomernacht is begonnen. Dit is het perfecte moment voor de perfecte verlichting. In 2017 heb je geen lantaarns meer nodig: slimme verlichting zorgt voor de beste sfeer. Kies voor verlichting met dynamische kleureffecten of met zoneffect, zoals de MiPow PlayBulb. Die heeft bovendien een schemermodus.

Prijs voor 3 MiPow PlayBulbs ? 99,99€.

Ontdek ook onze andere ideeën voor slimme tuinverlichting en slimme producten voor tuinonderhoud.

Zo kan je tuinfeest echt niet meer stuk!

Facebook Comments