Wij zochten en vonden 3 slimme producten die onmisbaar zijn voor een geslaagd avondje barbecueën in de tuin. Vlees, muziek en sfeerverlichting: jouw feestje kan niet meer stuk!

1. GrillEye en HerQs, twee thermometers voor perfect gaar vlees 

GrillEye is een slimme thermometer waarmee je je vlees perfect gaar krijgt op de barbecue
Met deze slimme thermometers wordt vlees braden op de barbecue gemakkelijker dan ooit. Nooit meer brandende worstjes of te gare biefstukken! De GrillEye en HerQs- thermometers houden met hun sondes de temperatuur van verscheidene stukken vlees tegelijk in de gaten. En dat is nog niet alles: dankzij hun Bluetoothverbinding hoef je niet meer de hele namiddag of avond met je neus boven de barbecue te hangen … GrillEye en HerQs sturen een bericht naar je smartphone zodra een stuk vlees perfect gaar is. Bonus: ze zijn ook geschikt voor gebruik in de oven.

De prijs van de GrillEye thermometer op 50five.be? 79,99€ (met 6 sondes)

Hoeveel kost de HerQs-thermometer op 50five.be? 49€ (met 2 sondes), 88,90€ (met 6 sondes)

2. Denon Heos: voor een stukje sfeer

Met de luidsprekers van Denon Heos zorg je voor de perfecte sfeermuziek tijdens een avondje barbecueën in de tuin

Bij een barbecue hoort natuurlijk sfeermuziek! Maar dat betekent niet dat je de muziek in de woonkamer op volle sterkte moet zetten. Waarom haal je geen draadloze speaker in huis die via wifi of Bluetooth werkt? Wij zijn onder de indruk van het kristalheldere geluid van de Denon Heos speaker, de ideale draadloze luidspreker voor buitengebruik, bestand tegen vochtigheid. De speaker wordt geleverd met een laadstation en kan per laadbeurt wel 6 uur aan een stuk muziek laten horen! Nu hoef je alleen nog maar dansles te volgen …

Prijs van een Denon Heos speaker op 50five.be? 249€

3. MiPow Playbulb: licht in de duisternis

De drank staat koud, het vlees ligt zachtjes gaar te worden op de barbecue, de draadloze speaker speelt een rustig deuntje en de zon gaat onder. De zomernacht is begonnen. Dit is het perfecte moment voor de perfecte verlichting. In 2018 heb je geen lantaarns meer nodig: slimme verlichting zorgt voor de beste sfeer. Kies voor verlichting met dynamische kleureffecten of met zoneffect, zoals de MiPow PlayBulb. Die heeft bovendien een schemermodus.

Prijs voor een pack van een MiPow PlayBulb op 50five.be? 39,99€.

Ontdek ook onze andere ideeën voor slimme tuinverlichting en slimme producten voor tuinonderhoud.

Zo kan je tuinfeest echt niet meer stuk!

Facebook Comments