De beveiligingscamera Netatmo Welcome registreert alles wat in huis gebeurt. Voor ouders is dit het ideale toestel om op elk ogenblik de kinderen in de gaten te houden. Hier vind je 5 goede redenen om de camera te gebruiken.

1. Je komt ogen tekort

Je kinderen voortdurend in het oog houden is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als je ook nog moet strijken, een fles melk moet halen in de kelder of een takje verse tijm wilt halen in de tuin. Als je een Netatmo Welcome installeert in de ruimte waar je kinderen zijn, kan dat wel.

Op je smartphone kun je ze in het oog houden tijdens hun spel of bij ruzietjes. Alles wordt vastgelegd. Handig als je wilt weten wie de aanstoker was: Tom of Lily! Een persoon in huis? De camera stuurt je een melding. En dankzij het gezichtsherkenningssysteem kan de Netatmo tot 16 gezichten herkennen! De camera heeft bovendien een erg breed gezichtsveld van 130°.

Tip van Stan, vader van 2 kinderen: “Geef de camera de tijd om de gezichten te herkennen. Wat je zeker niet mag doen? De camera voor de tv plaatsen. Dan zal de camera de gezichten van het scherm registeren en loos alarm geven.”

2. Controleer je kinderen als ze thuiskomen van school

Dankzij de slimme camera Netatmo Welcome kunnen ouders op hun smartphone zien of hun kinderen goed zijn thuisgekomen van school

Je kinderen zijn groot genoeg om alleen thuis te blijven na schooltijd? Klopt, maar als je weet dat ze goed thuisgekomen zijn, ben je toch een pak geruster. De Netatmo Welcome verwittigt je wanneer je kind aankomt, wanneer zijn of haar vrienden langskomen en wanneer die opnieuw vertrekken. Ook handig om te weten of je kinderen bezig zijn met hun huiswerk of … met spelen.

Christophe, een alleenstaande papa: “Sinds ik een Netatmo Welcome heb gekocht, ben ik geruster wanneer mijn dochters thuiskomen van school. Dankzij de app op mijn smartphone kan ik hen zelfs gedag zeggen van op kantoor.”

3. Vertrek met een gerust gemoed op vakantie

Dankzij de Netatmo Welcome weet je in real time wie er thuis langskomt tijdens je afwezigheid. Je kunt bekenden onderscheiden van indringers: iemand die je kat komt eten geven of je planten komt verzorgen tijdens je vakantie of een dief …

4. Wordt je huis gepoetst?

De Netatmo Welcome brengt in beeld of de poetsvrouw op tijd aankomt en vertrekt. Je kunt haar werk zelfs van op afstand controleren. Let op: je moet haar wel waarschuwen dat je dit toestel thuis hebt geïnstalleerd! De Netatmo Welcome is ook enorm handig als je zeker wilt zijn of alles oké is wanneer de babysit zaterdagavond op je kinderen past …

5. Neem de camera mee

Netatmo Welcome heeft enkel een wifiverbinding nodig om goed te kunnen werken (letop geen publieke hotspots). Je kunt de camera dus overal mee naartoe nemen, zelfs naar je tweede verblijf. Handig als je zin hebt in een slaapmutsje aan het zwembad en je ondertussen een oogje in het zeil wilt houden als de kindjes boven liggen te slapen.

We hebben voor jou 4 beveiligingscamera’s voor binnen vergeleken, waaronder de Netatmo Welcome. Ontdek wat we ervan vonden in onze vergelijkingsgids van beveiligingscamera’s voor binnen.

Facebook Comments