Lijkt het je interessant om je woning slim maken, maar denk je dat het te duur is? Je hoeft nochtans echt geen fortuin uit te geven voor een smart home! Wij deden een geslaagde test met een budget van 550 €.

Router en slimme verlichting

Het product: Trust Smart Home Starterset

De Trust Smart Home Starterset omvat een control station en alles wat je nodig hebt voor slimme verlichting

In de doos zitten een afstandsbediening en een control station dat met het internet is verbonden. Hiermee bedien je tot 200 slimme producten: lampen, sensoren, schermen, … Deze hub is dus het basisonderdeel dat je nodig hebt om je woning slim te maken. De bijgeleverde app voor Android, iPhone en iPad volstaat om je woning te bedienen.

Met deze starterset kan je ook de verlichting van je woning gedeeltelijk vervangen, met een extra nieuwigheid: je schakelt de lampen voortaan op afstand in en uit. In de set zitten 2 lampen met E27-lampvoet en een sensor voor de buitenverlichting. Je hoeft geen andere dimmer aan te schaffen. Met deze set schakel je de verlichting niet alleen aan en uit, maar creëer je ook een lichtsfeer. Als je dat wenst, voeg je extra lampen toe (19 €/stuk).

Onze uitgaven: 239 €

Draadloze beveiliging

Het product: Trust draadloos beveiligingssysteem

Dit draadloze beveiligingsysteem omvat een krachtig alarm. De 2 gevoelige sensoren waarschuwen je bij een beweging of als er een deur/venster wordt geopend. In totaal kan het systeem tot 16 sensoren beheren. De installatie is heel eenvoudig, je hoeft er geen elektricien bij te halen. Het systeem heeft een groot bereik: buiten tot 150 meter. Combineer dit beveiligingssysteem bovendien met het control station met internetverbinding om het alarm op afstand aan en uit te zetten via je smartphone of tablet. Op die toestellen ontvang je ook de meldingen bij een eventuele inbraakpoging.

Onze uitgaven: 149,99 €

Draadloze deurbel

Het product: Trust draadloze deurbel met draadloze gong

Trust_draadloze_gong_deurbel_huis_kamer

De deurbel en de gong van deze set zijn draadloos. De gong heeft 5 melodieën, 4 geluidsniveaus en een led-verklikkerlampje (perfect voor slechthorenden). Als je in sommige kamers de deurbel niet zo goed hoort, is dit de oplossing. Je neemt de draadloze gong immers overal met je mee, ook in de tuin!

Onze uitgaven: 29,99 €

Bewakingscamera

Het product: Trust Smart Home WiFi IP-camera met nachtzicht

De Trust IP Wifi IPCAM 2000 bewakingscamera heeft een groothoeklens en nachtzicht

Deze camera functioneert zowel overdag als ’s nachts met HD-resolutie. Bevestig hem op een plekje met goed uitzicht in je woning en de groothoeklens doet de rest. Zodra hij een beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone. In de camera zit ook een luidspreker om te praten tegen personen in de kamer. Wedden dat je kinderen die te laat opblijven of nachtelijke inbrekers zich te pletter schrikken? De beelden worden bewaard op een geheugenkaartje, dat je uitleest op je pc of via de mobiele app.

Onze uitgaven: 89,99 €

Draadloze schakelaars

Het product: Trust Smart Home draadloze schakelaars starterset + afstansbediening

Met de Trust Smart Home draadloze schakelaars en afstandsbediening hoef je niet meer op te staan om stopcontacten in of uit te schakelen

De ideale set voor wie sfeer in huis creëert met lampen op tafeltjes, kasten, … en ze graag ook nog apart in- en uitschakelt, zonder uit zijn luie stoel of uit zijn bureau te komen! Met de afstandsbediening beheer je op afstand (tot 30 meter ver) 3 stopcontacten, ongeacht het aantal of het type toestellen dat erop is aangesloten (max. 1.500 watt).

Onze uitgaven: 29,99 €

Totaal uitgegeven bedrag?

538,96 €

Opdracht volbracht!

Facebook Comments