Bloemen, chocolaatjes, parfum, … cadeaus kiezen voor Valentijn kan snel een sleur zijn. Wil jij je geliefde echt verassen? Kom dan origineel uit de hoek met een slim valentijnscadeau. Met deze drie slimme objecten schiet je pal in de roos … toch?

1. Philips Hue Go
De ideale lamp voor een romantisch avondje

Creëer romantische lichtsferen met Philips Hue Go. Niet alleen op Valentijnsdag, maar het hele jaar door.

De Philips Hue Go laat je kiezen uit 16 miljoen kleuren om op Valentijn met de verlichting in je woonkamer een warme, intieme sfeer te creëren. Dat kan natuurlijk ook op alle andere dagen van het jaar of elke keer als je samen bent met je schat.
Hue Go biedt nog een voordeel: je neemt je favoriete sfeer overal met je mee. Dankzij de regelknop functioneert de lamp immers zonder hub en als er geen stopcontact in de buurt is, ook op batterijen. Als je een bridge installeert, kan je de juiste sfeer met je smartphone kiezen. Een romantische trip voor jullie tweetjes gepland? Neem de lamp gewoon mee!
Prijs: 70 € op 50five.be

2. Avanca-speaker in hartvorm
Met muziek maak je het samen nog gezelliger

De hartvormige luidspreker van Avanca is het ideale muzikale valentijnscadeau.

Wil je je partner er altijd aan herinneren hoe warm je hart voor hem of haar klopt? Laat dan elke ochtend de muziek klinken waar jullie samen zo’n mooie herinneringen aan bewaren.
Misschien is zo’n hartvormig luidsprekertje een klassiek idee, maar dit maakt wel een Bluetooth-verbinding! Bovendien bevestig je het Avanca-speakertje overal met een zuignap, zelfs in de badkamer, want het is waterdicht.
Prijs: 34,95 €

3. De Love Box
Een slim doosje dat zegt “Ik hou van jou”

De Love Box is een slim doosje dat zegt “Ik hou van jou”. Het perfecte valentijnscadeau.

Wedden dat je met dit originele en slimme valentijnscadeau het hart van je geliefde laat smelten als sneeuw in de zon?
De Love Box is een doosje in beukenhout dat met veel liefde wordt geproduceerd in het Franse dorp … Saint Amour (wij verzinnen niets!). Het wordt naar keuze afgewerkt met een houten, papieren of metalen hartje. Als je lieveling aan je denkt, begint het hartje te draaien. Je weet dan dat hij of zij je een schattig berichtje heeft gestuurd en dat kan je lezen op het scherm, onder het deksel. Het toestel heeft een wifi-verbinding en functioneert met een mobiele app. Echt fantastisch en romantisch!
Prijs: 99,99 €

Met welk cadeau wil jij op 14 februari je valentijntje verrassen?

Benieuwd naar de innovaties op energiegebied of voor slimme woningen? Meld je dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief Sweet & Smart Home.

Facebook Comments