Heerlijke zomeravonden worden nog gezelliger met een slimme tuinverlichting. Wij richten onze spot op de beste oplossingen.

1. MyPow Playbulb Garden: slimme verlichting op zonne-energie

Mypow Playbulb Garden_verlichting_zonne-energie_tuin_voordelig_milieuvriendelijk_slim

Heb je in je tuin geen weerbestendige stopcontacten? Geeft niet: MyPow Playbulb-lampen hebben geen netstroom nodig. Leg ze ergens in je tuin of plant ze in de grond, zodat de zon ze overdag kan opladen en je avonden feeëriek verlicht zijn. Een milieuvriendelijke én voordelige oplossing. Ze maken via Bluetooth verbinding met je smartphone en dat is handig om hun lichtsterkte en kleur van op afstand in te stellen!

Prijs: 39,99 €/stuk of 99,99 € voor 3

2. Philips Hue Go, de slimme draagbare lamp

De Philips Hue Go is een draagbare slimme lamp, ideaal voor in de tuin

Philips wil niet alleen ons interieur verlichten: in zijn Hue-reeks zit ook een kleine, draadloze designlamp met een elegante vormgeving, die absoluut niet misstaat op een terras of in een tuin. En die je makkelijk overal met je meeneemt!

Dankzij een unieke knop op de lamp gebruik je de Philips Hue Go met of zonder bridge (die je verbindt met een modem of internetbox). Die knop is een leuke vondst voor wie thuis nog geen draadloos netwerk heeft geïnstalleerd. En net zoals bij de andere lampen uit de Hue-reeks kies je uit 7 geprogrammeerde kleureffecten en 5 natuurlijke dynamische effecten. Met één oplaadbeurt creëer je 3 uur sfeer, ideaal voor een geslaagde en gezellige barbecue!

Prijs: 79,95 €

Lees ook: onze test van de Philips Hue-lampen

3. Nowatt Lighting: milieuvriendelijke verlichting van topklasse

Nowatt Lighting ontwikkelde een reeks technisch geavanceerde slimme verlichtingstoestellen van topklasse voor in de tuin

Nowatt Lighting vindt dat tuinverlichting krachtig, technisch geavanceerd en slim moet zijn, met een mooi design en op zonne-energie! Deze opticaspecialist besloot om te innoveren met een milieuvriendelijk verlichtingsgamma. Je past de modulaire, geavanceerde verlichtingstoestellen aan je behoeften aan, om je gevel, oprijlaan of tuin te verlichten, om een tuinbeeld of fontein te laten opvallen, … Alles is mogelijk, zelfs het gebruik als lichtbakens.

De lampen op het stroomnet aansluiten hoeft niet: ze functioneren met zonnecellen die krachtig genoeg zijn voor 6 uur licht. Je bestuurt de toestellen met een app of bedieningspaneel. Ze zijn zelfs voorzien van een bewegingssensor.

Prijs: 220 € tot 2.000 €, afhankelijk van het model en de opties

Facebook Comments