Wil je in de examentijd de touwtjes strak in handen houden, maar je kinderen ook belonen?

Om hun schermtijd te beperken en ze af en toe een extraatje te gunnen, terwijl je altijd weet waar ze naar kijken, is Circle with Disney het ideale slimme product.

De examens staan voor de deur en je vraagt je af hoe je de studietijd van je kinderen in goede banen kunt leiden? Hoe ga je bijvoorbeeld hun schermtijd tijdens de studeerperiode beperken? En mogen ze af en toe toch een uurtje surfen als ze goede resultaten halen of ijverig urgenlang boven hun boeken hebben gezweet? Gewoon om ze aan te moedigen? Dan is dit de oplossing: Circle with Disney!

De voordelen van Circle with Disney

Vroeger moest je computerspecialist zijn om diep in de instellingen van een wifi-router te duiken en de internettoegang van je huisgenoten te monitoren. Nu volstaat een Circle-kubusje om:

> te bepalen tot welke websites en sociale media je kinderen toegang hebben;

> te plannen wanneer ze op het internet kunnen gaan (van 18 tot 19 uur om even te ontspannen);

> in te stellen wanneer de wifi ’s nachts wegvalt (zodat Kato en Wannes ’s anderendaags flink uitgerust aan hun wiskunde-examen beginnen);

> heel efficiënt advertenties voor het hele gezin te blokkeren;

> zonder supplement toegang te krijgen tot video’s en games van Disney (om even uit te blazen tussen twee testen).

Alle instellingen voer je heel eenvoudig uit met een app voor iPhone, iPad en Android.

“Ik heb Circle enkele weken geleden geïnstalleerd en inderdaad, het toestelletje werkt echt efficiënt”, zegt Anne. “Dankzij Circle hoef ik mij niet meer de hele tijd boos te maken op mijn twee adolescenten. De kinderen weten welke uren ik heb ingesteld. Gedaan met het dagelijkse gekibbel over internet. Circle heeft weer rust in huis gebracht en verwent ons met enkele extra diensten!”

Hoe werkt Circle?

Gebruiksaanwijzing om Circle with Disney met je wifi-netwerk te verbinden om het internetgebruik van je kinderen te beheren

Je verbindt Circle draadloos met je wifi-netwerk om elk apparaat te beheren dat op het netwerk is aangesloten (pc, tablet, smartphones, SmartTV).

Met de app Circle Home stel je vervolgens een uniek profiel op voor elk gezinslid.

En als mijn kinderen de stekker uittrekken?

Goed geprobeerd, maar hun plannetje zal niet lukken: Circle werkt ook op batterijen. Onmogelijk om het toestelletje zonder stroom te zetten en zo de controle uit te schakelen!

En wat als ze via 3G/4G surfen?

Zodra de wifi in huis is uitgeschakeld, kan Circle het internetgebruik van je kinderen niet meer beheren. Ze zouden dus op het idee kunnen komen om via 3G of 4G op het internet te gaan. Maar ook daar is aan gedacht: je schrijft je in op CircleGO. De instellingen van Circle werken dan ook als je kinderen op hun iPhone, iPad of Android-toestel een ander wifi-netwerk of het 3G/4G-netwerk gebruiken. Je betaalt ongeveer 9 euro voor maximaal 10 toestellen.

Als je deze kosten wilt vermijden, is er soms nog een oplossing: beperk het dataforfait van je kinderen tot het minimum. Ze zijn dan minder geneigd om nog op het internet te gaan als de wifi is uitgeschakeld.

Waar koop je Circle with Disney?

Je vindt het toestelletje op onze webshop 50five.be. Het kost nu 109 €.

Facebook Comments