Martine Maes is een van de winnaars van de hoofdprijs in de wedstrijd "smart producten" van het magazine Energiek. Zij had eerder nog geen enkel slim product in huis. Wij waren benieuwd naar haar eerste indrukken.

Voor 1 000 € aan slimme producten, zoveel mocht Martine Maes besteden op de webshop 50five.be. Zij won immers een van de hoofdprijzen in de wedstrijd van de herfsteditie van het magazine “Energiek”. Haar voorkeur ging uit naar slimme producten om haar woning beter in het oog te houden en naar enkele slimme lampen …

Waarom heb je vooral slimme producten gekozen die met bewaking te maken hebben? 

Martine Maes: “Ik had in het magazine een artikel over de slimme deurbel Ring gelezen. Een heel interessant idee, vond ik. En nuttig ook. Voor de andere producten heb ik eerst uitvoerig op 50five.be rondgekeken, om te zien wat er allemaal bestaat. Zo heb ik vanalles ontdekt! Ik vind het belangrijk dat mijn woning veilig is en daardoor kwam ik bijna vanzelf terecht bij de Foscam-bewakingscamera’s voor binnen en buiten. Die liggen bovendien in dezelfde lijn als het product dat ik eerst had gekozen.”

Heb je je slimme producten al geïnstalleerd?

“Behalve de slimme bewakingsproducten heb ik ook een Philips Hue Go-lamp gekozen. Met deze draagbare lamp kan ik met allerlei kleureffecten de sfeer in huis aanpassen. Daarna heb ik ook nog een set van drie MiPow Playbulb-ledlampen voor de tuin gekozen, waarvan je de helderheid en de kleur kunt veranderen. Ik gebruik die lampen al de hele tijd sinds ze zijn geleverd en ze zijn SCHITTEREND! Ik bedien en programmeer ze met mijn smartphone en dat blijkt veel gemakkelijker dan ik had gedacht. Fantastisch!”

“Het volgende product dat ik ga installeren is de Ring-deurbel. Dat wil zeggen … mijn man gaat dat doen. Hij zoekt nog het juiste plekje op de muur … Ik kan niet wachten tot hij klaar is!”

Martine, misschien brengt deze installatievideo voor de Ring-deurbel je man op gang? 😉

“Daarna gaan we samen met de kinderen de camera’s installeren. Wij willen zeker zijn dat we ze goed gebruiken.”

Heb je in de catalogus op de website 50five.be nog andere slimme producten gevonden die je aanspreken?

“Toen ik moest kiezen, heb ik geaarzeld om een slimme thermostaat te nemen. Ik wou er eigenlijk een voor mijn kinderen. Mij lijkt zo’n thermostaat trouwens ook wel handig … Of slimme thermostaatkranen, waarmee je de temperatuur in elke kamer goed regelt. Ik weet niet of die te combineren zijn met onze cv-ketel, dat moet ik toch eens navragen …”

Facebook Comments