Maandelijks Rapport: boxx analyseert je verbruik

Je verbruik verschilt van maand tot maand. Logisch. Het ene seizoen is het andere niet. En ook in je gewoontes kan er al iets wijzigen. Soms is het moeilijk om in te schatten of je verbruik nog steeds binnen het ‘normale’ ligt.

boxx helpt je om dat te weten dankzij het Maandelijkse Rapport via je boxx-app. Vanaf de eerste dag van de maand, iedere maand opnieuw, krijg je een waardevolle samenvatting van je situatie van de vorige maand.

Alternative text

Meer of minder verbruikt?

Je ziet in één oogopslag wat de verwachtingen zijn van je verbruik. Deze houden rekening met je eigen verbruikshistoriek én met een ‘normale’ temperatuur.

Wijkt je verbruik hiervan af? Dan geeft het overzicht weer in euro’s hoeveel. Zo heb je elke maand opnieuw een idee van je effectieve verbruik in vergelijking met jouw verwachte verbruik.

Alternative text

Je elektriciteitsverbruik per maand

Welke dag heb je het meest elektriciteit gebruikt? Hoe hoog is je sluipverbruik? En… hoeveel wijkt je elektriciteitsverbruik af van wat er verwacht was? Je vindt het in dit duidelijke overzicht.
Alternative text

Je verwarming per maand

Even een paar daagjes ertussenuit? Of juist een weekje thuis, waardoor je extra verwarmd hebt. Het overzicht geeft het allemaal netjes weer. Ook hoeveel keer je de gevraagde temperatuur aangepast hebt.

Meer of minder verbruiken vertaalt zich natuurlijk in euros. De app geeft je duidelijk weer hoeveel euros dit meer of minder is in vergelijking met wat ingeschat was voor je aardgasverbruik.

Opgelet, je Maandelijkse Rapport is enkel beschikbaar als je over de laatste software versie van boxx en de laatste versie van de boxx-app beschikt. De upgrade voor boxx is voor iedereen toegankelijk en is makkelijk te downloaden. Voor de laatste versie van de boxx-app, klik op de knop hieronder via je smartphone.

Download onze app

De gratis app kan je downloaden via: