Hoe werken we?

De jarenlange ervaring van Sungevity op het vlak van zonnepanelen, in combinatie met de expertise van Engie Electrabel, maakt ons de perfecte partner voor de plaatsing van je zonnepanelen

 

Hoe verloopt een zonnepanelenproject? Bekijk de video.

satelliet ipad

Satellietanalyse voor preciezere berekeningen

We maken gebruik van een geavanceerde software die werkt met satellietbeelden. Daardoor kunnen we exact je dakoppervlakte, de zonintensiteit gedurende de verschillende periodes van het jaar, het aantal zon- en schaduwuren,… gaan bepalen. Zo kunnen we veel preciezergaan bepalen welke installatie het meest geschikt is voor jouw dak, dan wanneer we dit met het blote oog zouden doen.

man

Expertadvies op maat van je dak en je noden

Een zonnepanelenproject kan soms complex lijken. Daarom staan onze experts klaar om je van A tot Z te begeleiden. Een expert belt je op om je situatie te bespreken en ontwerpt je optimale installatie. Je overloopt samen je offerte en de detailberekeningen van je besparing tijdens een uitgebreid adviesgesprek. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

zonnepanelen installateurs

Kwalitatieve installatie door erkende vakmannen

Wij werken enkel met zonnepanelen van de hoogste kwaliteit, waar je zeker 25 jaar lang van kunt genieten. Na de goedkeuring van de offerte worden de panelen normaal al binnen de 8 weken geïnstalleerd door erkende, lokale installateurs. Zij werken bovendien volgens de hoogste kwaliteitsnormen, opgevolgd en gegarandeerd door ENGIE Electrabel. 

Meer over de plaatsing van zonnepanelen
tablet

Levenslange opvolging van je installatie

Ook na de plaatsing staan we garant voor een vlekkeloze werking van je zonnepanelen. Je kan eenvoudig en gratis online opvolgen hoeveel je produceert. Wil je daarenboven meer inzicht in je verbruik en je productie, dan kan je je systeem uitbreiden met de boxx solar kit. Daarnaast volgen we vanop afstand je systeem op, om zeker te zijn dat het steeds volgens verwachting presteert.

Je zonnepanelen in 3 stappen

Verkennend gesprek

Een expert belt je op om de mogelijkheden van je dak te bespreken.

Offerte op maat

Met satelliettechnologie maken we verschillende ontwerpen en prijsvoorstellen op maat.

Installatie

We zorgen voor de installatie en levenslange opvolging van je panelen.