Telefoontje met een expert

Na je offerteaanvraag belt een expert van Sungevity je op om je noden en verwachtingen te bespreken. Hij of zij stelt je ook enkele vragen over je energieverbruik en je dak.

Online-offerte

De expert van Sungevity maakt een nauwkeurige offerte op basis van satellietbeelden van je dak. Zo kan hij vanop afstand nagaan welke panelen het meest geschikt zijn voor jouw dak. Je krijgt een offerte op basis van je precieze dakoppervlakte, de hellingsgraad van je dak, het aantal schaduwuren, noem maar op.

Adviesgesprek

Je persoonlijke adviseur belt je op om je offerte te overlopen. Alles komt uitgebreid aan bod: technische informatie, het kostenplaatje, de garanties, enzovoort. Daarnaast krijg je een antwoord op al je technische en andere vragen.

Plaatsing

Keur je een offerte goed? Dan contacteren wij een erkende installateur uit jouw buurt. Ongeveer 8 weken later liggen de zonnepanelen al op je dak. Meer over de plaatsing van zonnepanelen.

Levenslange opvolging van je panelen

We monitoren je systeem om te verzekeren dat het optimaal blijft presteren tijdens zijn volledige levensduur. Zelf volg je je eigen energieproductie eenvoudig op via de app of het webplatform. En wil je nog meer inzicht in je productie en verbruik? Dan voeg je de boxx solar kit toe aan je installatie.

Gratis offerte aanvragen