Word klant in december en
  geniet tot 300€ korting!

  Tot 300€ korting

  Geldig tot 31/12/2018

  Bereken je tarief

  Op basis van het gemiddeld verbruik hebben we berekend hoeveel je kan besparen met Easy:

  Prijsvergelijking gemaakt op 3/12/2018. We vergelijken de prijs van ENGIE Electrabel Easy vast 1 jaar, inclusief welkomstpromotie, met het aanbod van andere leveranciers, op basis van een gemiddeld energieverbruik (3000 kWh elektriciteit en 17000 kWh aardgas), voor een gezin van 3 personen in 9000, Gent. Alle prijzen hierboven zijn inclusief distributie- en transportkosten, btw en heffingen en toeslagen.

  Bespaar

  279€

  in vergelijking met
  Luminus Click

  Bespaar

  273€

  in vergelijking met
  Eneco Zon & Wind Vast

  Bespaar

  189€

  in vergelijking met 
  Luminus TOP

  Waarom overstappen naar ENGIE Electrabel een goed idee is

  • Je krijgt een mooie welkomstkorting
   Onze welkomstkorting maakt het extra interessant om nu over te stappen. 30% korting voor elektriciteit , 25% voor aardgas  én 30 € extra korting op je totale jaarfactuur.

   30% korting op de elektriciteitsprijs per kWh (exclusief vaste vergoeding, kosten voor groene stroom en desgevallend WKK) gedurende het eerste jaar van uw contract en 30€ korting (incl. 21% btw) gedurende het eerste jaar van uw contract (verrekend op uw afrekeningen pro rata uw contractperiode). Geldig tot 31/12/2018 bij het afsluiten van een contract op de website van ENGIE Electrabel voor een nieuwe klant na leverancierswissel. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.

   25% korting op de prijs van aardgas per kWh, verrekend op je jaarafrekening pro rata je verbruik tijdens het eerste jaar van het contract. Aanbod geldig tot 31/12/2018 bij het sluiten van een EASY vast contract voor een nieuwe klant na verandering van energieleverancier.

  • Je geniet altijd een voordelige prijs
   Bij ENGIE Electrabel bieden we je een scherpe vaste prijs. Geen verrassingen op jouw factuur.

  • Je overstap is helemaal gratis
   Wij regelen je overstap bij je huidige leverancier. Vanzelfsprekend zonder kosten.

  Bereken je tarief

  Net dat beetje extra

  Energie zonder zorgen

  ENGIE Electrabel is de energieleverancier met de beste dienstverlening. Heb je een vraag? We zijn er voor jou via telefoon of chat!

  ENGIE Electrabel trakteert!

  We bieden je leuke kortingen en acties aan bij onze partners. Zo kan jij genieten van promoties bij Hubo, Philips, Zeb en veel meer!

  Een factuur zonder verrassingen

  We volgen op dat je voorschot goed aangepast is aan je werkelijk verbruik.

  Onze Easy klanten aan het woord

  Overstap #energie, terug naar @ENGIEelectrabel, besparing van ruim 240€/jaar is de moeite. Zeer goed verder geholpen door medewerker, TOP!

   
  Frank Wagemans‏
  @wagemansf

  Complimenten aan @ENGIEelectrabel: energiecontract bij verhuis op één dag geregeld! #digital #customerservice

   
  Laura Versteele
  @lversteele

  Kunnen we je helpen?

  Veranderen van energieleverancier is gratis. Je hoeft niet te wachten tot je contract bij je huidige leverancier ten einde loopt. Word je klant bij ENGIE Electrabel, dan nemen wij contact op met je vorige leverancier. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

  Ja. Wanneer je een prijssimulatie maakt op onze website, kun je kiezen: ofwel geef je je energieverbruik in aan de hand van je laatste verbruiksfactuur, ofwel laat je je verbruik schatten op basis van je type woning, isolatie en gezinssamenstelling.

  Als eigenaar kan je een tarief leegstand kiezen voor de periode tussen twee huurders. Met het pack Leegstand betaal je geen vaste vergoeding, maar wel een hogere prijs per kWh. Dit tarief is voordelig bij een zeer laag energieverbruik (in afwachting van een nieuwe huurder of koper). Bij energieverbruik tijdens verbouwingswerken of effectieve bewoning kies je best een ander pack. 

  Pack Leegstand aanvragen