Word klant in september en
  geniet tot 200€ korting!

  Tot 200€ korting

  Geldig tot 30/09/2018

  Bereken je tarief

  Zoveel kan je besparen

  Prijsvergelijking gemaakt op 30/09/2018. We vergelijken de prijs van ENGIE Electrabel Easy vast 1 jaar, inclusief welkomstpromotie, met het aanbod van andere leveranciers, op basis van een gemiddeld energieverbruik (3000 kWh elektriciteit en 17000 kWh aardgas), voor een gezin van 3 personen in 9000, Gent. Alle prijzen hierboven zijn inclusief distributie- en transportkosten, btw en heffingen en toeslagen.

  Bespaar

  193€

  in vergelijking met
  Eneco Zon & Wind Vast

  Bespaar

  158€

  in vergelijking met 
  Lampiris TOP

  Bespaar

  135€

  in vergelijking met 
  Luminus Click

  Bereken je tarief

  Net dat beetje extra

  Energie zonder zorgen

  Van alle energieleveranciers in België krijgt ENGIE Electrabel het minst klachten. Heb je toch een vraag? We zijn er voor jou via telefoon of chat!

  ENGIE Electrabel trakteert!

  Wij onderhandelen leuke kortingen voor jou bij onze partners zoals Hubo, Philips en Leen Bakker.

  Een factuur zonder verrassingen

  We volgen op dat je voorschot goed aangepast is aan je werkelijke verbruik. Je kan zelfs je energieverbruik opvolgen en vergelijken met anderen.

  Vraag gerust hun mening

  Overstap #energie, terug naar @ENGIEelectrabel, besparing van ruim 240€/jaar is de moeite. Zeer goed verder geholpen door medewerker, TOP!

   
  Frank Wagemans‏
  @wagemansf

  Complimenten aan @ENGIEelectrabel: energiecontract bij verhuis op één dag geregeld! #digital #customerservice

   
  Laura Versteele
  @lversteele

  Kunnen we je helpen?

  Veranderen van energieleverancier is gratis. Je hoeft niet te wachten tot je contract bij je huidige leverancier ten einde loopt. Word je klant bij ENGIE Electrabel, dan nemen wij contact op met je vorige leverancier. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

  Ja. Wanneer je een prijssimulatie maakt op onze website, kun je kiezen: ofwel geef je je energieverbruik in aan de hand van je laatste verbruiksfactuur, ofwel laat je je verbruik schatten op basis van je type woning, isolatie en gezinssamenstelling.

  Als eigenaar kan je een tarief leegstand kiezen voor de periode tussen twee huurders. Met het pack Leegstand betaal je geen vaste vergoeding, maar wel een hogere prijs per kWh. Dit tarief is voordelig bij een zeer laag energieverbruik (in afwachting van een nieuwe huurder of koper). Bij energieverbruik tijdens verbouwingswerken of effectieve bewoning kies je best een ander pack. 

  Pack Leegstand aanvragen