Word klant in juli en
  geniet tot 200€ korting!

  Tot 200€ korting

  Geldig tot 31/07/2018

  Bereken je tarief

  Zoveel kan je besparen

  Prijsvergelijking gemaakt op 05/04/2018. We vergelijken de prijs van Electrabel Easy vast 1 jaar, inclusief welkomstpromotie, met het aanbod van andere leveranciers, op basis van een gemiddeld energieverbruik (3000 kWh elektriciteit en 17000 kWh aardgas), voor een gezin van 3 personen in 9000, Gent. Alle prijzen hierboven zijn inclusief distributie- en transportkosten, btw en heffingen en toeslagen.

  Bespaar

  177 €

  in vergelijking met 
  Lampiris TOP

  Bespaar

  126 €

  in vergelijking met 
  Luminus Click

  Bespaar

  34 €

  in vergelijking met 
  Eni Start

  Nu overstappen naar ENGIE Electrabel? Een goed idee!

  • Je krijgt een mooie korting
   Onze welkomstkorting maakt het extra interessant om nu over te stappen. 25% korting voor elektriciteit , 25% voor aardgas  én 30€ extra korting op je totale jaarfactuur.

    25% korting op de elektriciteitsprijs per kWh (exclusief vaste vergoeding, kosten voor groene stroom en desgevallend WKK) gedurende het eerste jaar van uw contract en 30€ korting (incl. 21% btw) gedurende het eerste jaar van uw contract (verrekend op uw afrekeningen pro rata uw contractperiode). Geldig tot 31/07/2018 bij het afsluiten van een contract op de website van ENGIE Electrabel voor een nieuwe klant na leverancierswissel. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.

    25% op de aardgasprijs per kWh (exclusief vaste vergoeding) gedurende het eerste jaar van uw contract. Geldig tot 31/07/2018 bij het afsluiten van een contract op de website van ENGIE Electrabel voor een nieuwe klant na leverancierswissel. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.

  • Je geniet altijd een voordelige prijs
   Bij ENGIE Electrabel bieden we je een scherpe vaste prijs. Geen verrassingen op jouw factuur.

  • Je overstap is helemaal gratis
   Wij regelen je overstap bij je huidige leverancier. Vanzelfsprekend zonder kosten.

  Bereken je tarief

  Net dat beetje extra

  Energie zonder zorgen

  Van alle energieleveranciers in België krijgt ENGIE Electrabel het minst klachten. Heb je toch een vraag? We zijn er voor jou via telefoon of chat!

  ENGIE Electrabel trakteert!

  Wij onderhandelen leuke kortingen voor jou bij onze partners zoals Hubo, Philips en Leen Bakker.

  Een factuur zonder verrassingen

  We volgen op dat je voorschot goed aangepast is aan je werkelijke verbruik. Je kan zelfs je energieverbruik opvolgen en vergelijken met anderen.

  Vraag gerust hun mening

  Overstap #energie, terug naar @ENGIEelectrabel, besparing van ruim 240€/jaar is de moeite. Zeer goed verder geholpen door medewerker, TOP!

   
  Frank Wagemans‏
  @wagemansf

  Complimenten aan @ENGIEelectrabel: energiecontract bij verhuis op één dag geregeld! #digital #customerservice

   
  Laura Versteele
  @lversteele

  Kunnen we je helpen?

  Veranderen van energieleverancier is gratis. Je hoeft niet te wachten tot je contract bij je huidige leverancier ten einde loopt. Word je klant bij ENGIE Electrabel, dan nemen wij contact op met je vorige leverancier. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

  Ja. Wanneer je een prijssimulatie maakt op onze website, kun je kiezen: ofwel geef je je energieverbruik in aan de hand van je laatste verbruiksfactuur, ofwel laat je je verbruik schatten op basis van je type woning, isolatie en gezinssamenstelling.

  Als eigenaar kan je een tarief leegstand kiezen voor de periode tussen twee huurders. Met het pack Leegstand betaal je geen vaste vergoeding, maar wel een hogere prijs per kWh. Dit tarief is voordelig bij een zeer laag energieverbruik (in afwachting van een nieuwe huurder of koper). Bij energieverbruik tijdens verbouwingswerken of effectieve bewoning kies je best een ander pack. 

  Pack Leegstand aanvragen