ENGIE Electrabel is jouw verwarmingsspecialist

   

   

  Soms is het een hele uitdaging om een betrouwbare vakman in je buurt te vinden.
  Zoek niet langer, wij regelen alles: herstellingen, vervanging of onderhoud aan een correcte prijs en een snelle opvolging dankzij ons partnernetwerk in heel België.

  Op onze vakmannen kun je echt rekenen

  Betrouwbare partners

  Onze partners werden met grote zorg geselecteerd om zorg te dragen voor je verwarming.

  Uit je buurt

  Je wordt snel geholpen door een erkend vakman uit je regio.

  Strikte kwaliteitsnormen

  Onze partners hanteren de strengste voorschriften en garanderen kwaliteit.

  Specialist in alle merken

  Onze partners zijn vertrouwd met alle merken op de markt en geven je professioneel advies.

  Gratis e-book over verwarming

  Tips en advies over hoe je slim kunt verwarmen.

  Hoe kunnen we je helpen?

  Veelgestelde vragen:

  Als je verwarmingsketel ouder is dan 15 jaar of de installatie niet meer conform is. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek

  Na de uitvoering van een verplicht onderhoud door een erkend installateur wordt er steeds een keuringsrapport of verbrandingsattest afgeleverd. Zowel bij de eerste ingebruikname als bij het jaarlijkse (stookolie) of tweejaarlijkse (gas) onderhoud van de verwarmingsinstallatie. Bij een verwarmingsaudit wordt er steeds een auditrapport opgemaakt.

  In elk van deze documenten wordt een overzicht gegeven van de kenmerken van de verwarmingsketel, de uitgevoerde taken en conclusies (verbrandingswaarden, staat van het toestel, tekortkomingen).

  Elke nieuwe verwarmingsinstallatie heeft een wettelijke garantie van minimum 2 jaar (1 jaar installateursgarantie en 1 jaar fabrieksgarantie). In veel gevallen geeft de fabrikant een langere garantietermijn op specifieke onderdelen zoals bv. een warmtewisselaar (doorgaans 5 jaar) of een scrollcompressor (doorgaans 10 jaar). Dit staat vermeld op de factuur of in de algemene voorwaarden.

  Bekijk alle veelgestelde vragen