Customer Area

Uw contract op maat

ENGIE Electrabel stelt u verschillende contractformules voor. U kiest de oplossing die het best aansluit bij de behoeften van uw onderneming

 1. Welke ook uw energiebehoeften zijn, wij garanderen u een aangepaste oplossing. ENGIE Electrabel is niet enkel een leverancier van elektriciteit, maar ook van aardgas, een veilige en milieuvriendelijke energie.
 2. Voor de energieprijs in uw contract hebt u steeds de keuze tussen zekerheid, met een vaste energieprijs, of flexibiliteit, met een geïndexeerde energieprijs.
  • Bij een contract met een geïndexeerde energieprijs volgt de energieprijs maandelijks de schommelingen van bepaalde indexatieparameters, onder meer de evolutie van de brandstofprijzen. U loopt dus een zeker risico op prijsstijgingen, maar doet onmiddellijk voordeel bij prijsdalingen
  • Een contract met een vaste energieprijs geeft u een nauwkeurig beeld van uw energiebudget. Tijdens de volledige looptijd van uw contract (één, twee of drie jaar) geniet u dezelfde energieprijs. U bent dus beschermd tegen onverwachte prijsschommelingen
 3. ENGIE Electrabel levert u gecertificeerde, 100% hernieuwbare stroom: AlpEnergie. Deze wordt geproduceerd door waterkrachtcentrales van de Groep ENGIE. Door voor deze oplossing te kiezen verlaagt u de CO2-uitstoot en positioneert uw bedrijf zich als een marktspeler die kiest voor duurzame ontwikkeling.
 4. U kiest zelf de duur van uw contract: één, twee of drie jaar. Op de einddatum wordt uw contract stilzwijgend verlengd met dezelfde duur als de initiële duur. U blijft automatisch genieten van de talrijke voordelen van uw contract, zolang als u wilt.
 5. Klanten die voor domiciliëring kiezen genieten een jaarlijkse korting  Deze korting wordt toegekend op voorwaarde dat uw domiciliëring actief is tijdens de volledige duur van uw Contract en op het moment van de jaarlijkse/maandelijkse verbruiksfactuur.. In geval van een energieprijs met een vaste vergoeding geniet u een korting van 7,5% op de vaste vergoeding, met een maximum van 35 euro per jaar en per afnamepunt. In geval van een energieprijs met een vermogenterm geniet u een jaarlijkse korting van 35 euro per afnamepunt.

  Voordelen van een domiciliëring
 • U betaalt op tijd en vermijdt elk risico op een verhoging van uw factuur door een laattijdige betaling
 • U bent gerust. De betaling gebeurt automatisch, u loopt niet de kans deze te vergeten
 • U wint tijd. U kunt u volledig concentreren op uw bedrijf
 • U geniet een korting