Customer Area

Groene energie in alle sereniteit

Een volledige oplossing die beantwoordt aan uw behoeften van bevoorradingszekerheid en energiebeheer. 100% hernieuwbare elektriciteit

Milieuverantwoorde onderneming en 100% groene stroom

 

Met AlpEnergie levert ENGIE Electrabel u gecertificeerde, 100% hernieuwbare elektriciteit, afkomstig uit waterkrachtcentrales van de groep GDF SUEZ.

Om uw keuze voor groene elektriciteit te communiceren en uw personeel te sensibiliseren voor rationeel energiegebruik (REG) ontwikkelde ENGIE Electrabel Start to Save, een concept voor interne en externe communicatie met personaliseerbare modules.

Betrouwbaarheid van uw energielevering: veiligheid en gemoedsrust

Met de dienst Energy 24/24 geniet u de klok rond van technische bijstand in geval van een panne in het hoogspanningsnetwerk.

Wij informeren u telefonisch of het een probleem in het hoogspanningsnet of in uw eigen installaties betreft. Bij een panne in het hoogspanningsnet geven we u informatie over het type en de vermoedelijke duur van de onderbreking.

Daarbij kunnen op uw vraag ter plaatse ook herstellingen worden uitgevoerd om uw installatie opnieuw op te starten. De tussenkomst ter plaatse gebeurt binnen de vier uur.

Onze medewerkers zijn er voor u

 

 

Met uw administratieve of technische vragen kunt u steeds terecht bij uw KMO-team. Onze medewerkers kennen uw dossier door en door en adviseren u bij uw energieprojecten. Contacteer hen via onze website of telefonisch op 078 05 05 55.

Energiebesparingen dankzij onze online tools

Haal uw voordeel uit uw Customer Area op het moment dat u het best past. Vind er tools voor een vlotter beheer van uw verbruik, uw facturen en uw energiecontracten.

  • Energy Manager Business: vlotte toegang tot de factuurgegevens van al uw sites en een snelle en efficiënte controle van uw energiebudget
  • Energy Bill: al uw energiefacturen zijn online beschikbaar

Hulp voor uw aansluitingswerken

 

 

 

Het KMO-team begeleidt via Connect uw aanvraag voor een aansluiting of versterking bij uw distributienetbeheerder.