Customer Area

Optimaliseer uw energiebeheer

Een totaaloplossing voor uw behoeften van bevoorradingszekerheid en energiebeheer. Besparingen detecteren. 24/24 bijstand in geval van nood

Betrouwbaarheid van uw energielevering: veiligheid en gemoedsrust

Met de dienst Energy 24/24 geniet u de klok rond technische bijstand in geval van een panne in het hoogspanningsnetwerk.

Wij informeren u telefonisch of het een probleem in het hoogspanningsnet of in uw eigen installaties betreft. Bij een panne in het hoogspanningsnet geven we u informatie over het type en de vermoedelijke duur van de onderbreking.

Daarbij kunnen op uw vraag ter plaatse ook herstellingen worden uitgevoerd om uw installatie opnieuw op te starten. De tussenkomst ter plaatse gebeurt binnen de vier uur.

Onze medewerkers zijn er voor u

Met uw administratieve of technische vragen kunt u steeds terecht bij uw KMO-team. Onze medewerkers kennen uw dossier door en door. Contacteer hen via onze website of telefonisch op 078 05 05 55.

Energiebesparingen dankzij onze online tools

Haal uw voordeel uit uw Customer Area op het moment dat u het best past. Vind er tools voor een vlotter beheer van uw verbruik, uw facturen en uw energiecontracten.

  • Energy Manager Business: vlotte toegang tot de factuurgegevens van al uw sites en een snelle en efficiënte controle van uw energiebudget
  • Energy Bill: al uw energiefacturen zijn online beschikbaar

Hulp voor uw aansluitingswerken

Het KMO-team begeleidt via Connect uw aanvraag voor een aansluiting of versterking bij uw distributienetbeheerder.