Customer Area

Audits en analyse van uw energietoepassingen

 

Energy Audit : Verbruik minder energie dankzij ons onafhankelijk advies

Energy Audit

Door minder te verbruiken, behoedt u zich tegen mogelijke stijgingen van de energieprijs, netwerkkosten (transport en distributie) en bijdragen (federaal, hernieuwbaar en andere). Uw budget zal beter beheersbaar zijn op lange termijn, wat u een competitief voordeel kan leveren. Een vermindering van het verbruik draagt ook bij tot een milieuvriendelijker imago van uw bedrijf.

 

  • Een ENGIE Electrabel expert komt bij u langs. Tijdens het bezoek, spoort hij zowel de sterke punten als de verbeterpunten op. Hij bespreekt met u de mogelijke oplossingen om het verbruik te verminderen. Een verslag met de voornaamste verbeterpunten en hun foto’s wordt u nadien toegestuurd.
  • Deze adviezen zullen u helpen de energie-efficiëntie te verhogen door het uitwerken van een actieplan waardoor uw investeringen optimaal benut zullen worden.

 

Raadpleeg de brochure Energy Audit voor meer informatie over deze dienst.

 

Spot Advice: het advies van een expert over een precieze energievraag

U ontvangt concrete aanbevelingen van een deskundige.

 

Met Spot Advice lost u een specifiek probleem in een van uw installaties op. Wij sturen een expert naar uw vestiging. Hij onderzoekt uw probleem en bespreekt met u de beste opties voor uw bedrijf, onafhankelijk van leveranciers van materiaal.

 

  • U gebruikt het R22-gas in uw airco- of koelinstallaties. U wenst aanbevelingen te ontvangen om in orde te zijn met de wetgeving?
  • U aarzelt over het juiste vermogen voor uw transformator?
  • U wilt de energie-efficiëntie van uw airco laten controleren?
  • U wilt boetes voor reactief verbruik vermijden?
  • ...