Customer Area

Bijstand 24u/24: uw technische bijstand bij een stroomonderbreking

Geniet 24 uur op 24 van een volledige technische bijstand in geval van een elektriciteitsstoring. Herstel snel de elektriciteitslevering aan uw infrastructuur

De oorzaak van een panne

Eén eenvoudig telefoontje naar de dienst Energy 24/24 en onze experts onderzoeken de oorzaak van uw storing. Bij een storing in het distributienet informeren ze u over de aard van de panne en de vermoedelijke duur van de onderbreking. Indien de storing veroorzaakt wordt door uw installatie, staan ze u bij met technisch advies.

Herstellingen aan uw hoogspanningscabine

ENGIE Electrabel kan u ook bijstaan voor herstellingen aan uw hoogspanningscabine. Ons team komt ter plaatse en herstelt kabels, transformatoren, schakelstations enz. Indien nodig kan een meetwagen worden ingezet om een kabeldefect in uw installatie te lokaliseren. Ons ruime netwerk van installateurs staat garant voor een permanent aangevulde voorraad wisselstukken. Deze prestaties worden gefactureerd.

Bekijk de interventie voor bpost [MP4, 279 MB]

Reparaties aan uw hoogspanningscabine

ENGIE Electrabel kan u ook bijstaan voor reparaties aan uw hoogspanningscabine. Ons team komt ter plaatse en herstelt kabels, transformatoren, schakelstations enz. Indien nodig kan een meetwagen worden ingezet om een kabeldefect in uw installatie te lokaliseren. Ons ruime netwerk van installateurs staat garant voor een permanent aangevulde voorraad wisselstukken. Deze prestaties worden gefactureerd.

Bijstand voor aansluitingsprocedures

Uw organisatie is rechtstreeks aangesloten op het elektriciteitsnet dat door ELIA wordt beheerd? Dan is er voor u Energy+. Bovenop de voordelen van 24/24 at your side kunt u ook gebruik maken van de dienst Connectivity, onze adviezen van experts op gebied van aansluitingsprocedures.

Onze specialisten staan u bij in al uw contacten met de netbeheerder, zowel voor het aansluitingscontract en het aansluitingsschema als in geval van aanpassing van het beschikbare vermogen. Wij staan ook tot uw dienst voor al uw vragen in verband met de kwaliteit van het net. Zo hebt u de zekerheid dat de voorgestelde technische aansluiting is afgestemd op uw behoeften en de meest rendabele oplossing is.