Customer Area

Het ‘vergroenen’ van uw wagenpark omvat veel meer dan het aankopen van aardgaswagens of elektrische auto’s…
We helpen u om een duurzaam mobiliteitsproject uit te werken, op maat van uw specifieke behoeften.

Elektrisch rijden

Het opladen van een elektrische wagen kan een behoorlijke impact hebben op uw energiefactuur. Vooral als het om meer dan een paar wagens gaat.

Gelukkig bestaan er oplossingen die u helpen om op een veilige, vlotte en zuinige manier elektriciteit te ‘tanken’. ENGIE Electrabel verkoopt niet alleen zulke laadoplossingen, we helpen u ook om de juiste keuze te maken, we komen desgewenst de laadpalen installeren en we zorgen ervoor dat u de laadbeurten kan beheren via een gepersonaliseerd webplatform

Meer weten

Rijden op aardgas

Wanneer u dagelijks grote afstanden aflegt is aardgas wellicht een perfect alternatief voor de vervuilende dieselvoertuigen.

Niet alleen voor personenwagens maar vooral voor bestel- en vrachtwagens is aardgas (CNG) de brandstof van de toekomst. Ook de Overheid zet in op aardgas en lanceerde heel wat maatregelen om het rijden op aardgas interessanter te maken. Bovendien is het aantal CNG-tankstations het afgelopen jaar exponentieel gegroeid.

Meer weten

Kiezen voor een groenere mobiliteit in uw bedrijf is streven naar een goeie mix van openbaar vervoer, fietsen, elektrische wagens en voertuigen op aardgas.

De juiste keuze maken is niet altijd eenvoudig en hangt af van verschillende factoren. Maar in de eerste plaats houdt u natuurlijk rekening met de mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf.

AFSTAND

De nieuwste generatie elektrische wagens halen vlot een rijbereik van 200 km of meer.
Wie vaak langere trajecten moet afleggen kiest beter voor aardgas.

SOORT TRAJECT

Leg je meestal hetzelfde traject af of rij je veel in de stad, dan is een elektrisch voertuig het meest geschikt. Elders bent u misschien beter af met een plug-in hybride of een aardgaswagen.

WAGENPARK

Voor personenwagens is er een ruime keuze uit elektrische en aardgasauto’s. Voor bestelwagens en vrachtwagens is aardgas het meest aangewezen.

Maar kiezen voor groene mobiliteit biedt ook heel wat andere opportuniteiten voor uw bedrijf…

IMAGO

Uw klanten hechten veel belang aan de inspanningen die u doet op het vlak van duurzaamheid.
Uw wagenpark vergroenen biedt daarom ook heel wat commerciële opportuniteiten.

BUDGET

Niet alleen fiscaal zijn er heel wat voordelen voor groene wagens, ook de brandstofkosten zijn een stuk lager in vergelijking met benzine en diesel.

VEILIGHEID

Elektrische wagens zijn de toekomst. Ze worden steeds vaker uitgerust met technologie om helemaal of gedeeltelijk autonoom te rijden. Natuurlijk is dat een stuk veiliger en comfortabeler voor uw medewerkers.