Energiedesk

Thuis opladen met de ENGIE Electrabel CarPlug Home

Geniet van een beveiligde stekker en een directe elektriciteitslijn om uw 100% elektrische of Plug-in hybride auto op te laden.

Bestellen
 • Comfort en veiligheid

  Deze complete oplossing om uw auto op te laden bevat:

  • De ENGIE Electrabel CarPlug die u toelaat met één klik en in alle veiligheid de oplaadbeurt
   te starten of te programmeren.
  • De installatie wordt op uw vraag uitgevoerd door een specialist van de Groep GDF SUEZ en gecontroleerd door een erkend keuringsorganisme.
  • Een draagbare, aangepaste laadkabel.
  • De mogelijkheid om op elk moment het verbruik en de kosten van een oplaadbeurt
   via uw smartphone of online te bekijken.

  Geniet van deze laadoplossing voor:

  • 999€ (incl. 6% btw) Voor privé woningen die meer dan vijf jaar geleden voor het eerst in gebruik genomen werden en indien de installatie gebeurt door een installateur, geldt het btw-tarief van 6%. Om van het verlaagde btw-tarief te genieten, dient u het attest ter bevestiging dat de woning meer dan 5 jaar in gebruik is, volledig ingevuld en ondertekend terug te sturen. In alle andere gevallen geldt het btw-tarief van 21% en betaalt u een prijs van 1140,37€ (incl. 21% btw) voor de ENGIE Electrabel CarPlug met een standaardinstallatie van 400,67€ (incl. 21% btw). voor de ENGIE Electrabel CarPlug
  • 351€ (incl. 6% btw) Voor privé woningen die meer dan vijf jaar geleden voor het eerst in gebruik genomen werden en indien de installatie gebeurt door een installateur, geldt het btw-tarief van 6%. Om van het verlaagde btw-tarief te genieten, dient u het attest ter bevestiging dat de woning meer dan 5 jaar in gebruik is, volledig ingevuld en ondertekend terug te sturen. In alle andere gevallen geldt het btw-tarief van 21% en betaalt u een prijs van 1140,37€ (incl. 21% btw) voor de ENGIE Electrabel CarPlug met een standaardinstallatie van 400,67€ (incl. 21% btw).  voor de standaardinstallatie Een standaardinstallatie is een installatie waar het elektrische bord op de zelfde verdieping en aan op minder dan 5 meter van de plaats waar de wagen moet opgeladen worden, bevestigd is, waar het elektrische bord genoeg plaats heeft om kabels, zekeringen of een stroomonderbreker toe te voegen, en waar er geen gaten in de muur geboord moeten worden tussen de plaats van de ENGIE Electrabel CarPlug en het algemene laagspanningsbord.
   Voor een niet standaardinstallatie, wordt een gepersonaliseerde prijsofferte gratis aangemaakt na het bezoek van één van onze technici of, in voorkomend geval, een telefonische gesprek met hen.

   

 • De voordelen

  De CarPlug is vooral een veilige en snelle oplossing dankzij de Mennekes-stekker en een directe elektriciteitslijn. Daarnaast geniet u van tal van andere voordelen:

  • Het is een universele oplossing die compatibel is met alle types van elektrische en Plug-in hybride wagens en die zowel binnen als buiten werkt.
  • De oplaadbeurt gaat tot 60% sneller dan met de standaardkabel die met uw auto geleverd wordt.
  • U kunt de CarPlug op afstand bedienen via uw smartphone en online.
  • U wordt via sms of e-mail op de hoogte gebracht wanneer uw auto opgeladen is of de oplaadbeurt onderbroken werd.
  • Met één klik start of programmeert u de laadbeurt.
 • De CarPlug in 3 stappen installeren

  U wilt een CarPlug thuis laten installeren? Dat is zeer gemakkelijk:

  1. Bel onze Energielijn of vul ons online formulier in. We analyseren dan de eigenschappen van uw installatie en stellen u een aanbod op maat voor.
  2. Wij contacteren u om een afspraak te maken.
  3. Een specialist van de Groep ENGIE kan uw CarPlug in uw garage, onder uw carport of buiten plaatsen. Een erkend controleorganisme ontfermt zich vervolgens over het nazicht van de installatie.
 • Bent u al gebruiker?

  Naast al deze voordelen krijgt u gratis toegang tot een webplatform en de mobiele applicaties. Dankzij deze tools kunt u uw CarPlug op elk moment op afstand beheren: laadstatus, verbruik, overzicht enz.

  Ontdek de tools door op de onderstaande links te klikken:

  Voor meer informatie over het gebruik van uw CarPlug kan u onze gebruikersgids raadplegen.

  Carplug
 • De ENGIE Electrabel CarPlug in beeld

  Bekijk onze video’s om meer te leren over elektrische wagens en de oplaadoplossing ENGIE Electrabel CarPlug.

Interesse?

Installeer een CarPlug en geniet thuis van een oplaadbeurt die tot 60% sneller is dan met een standaardkabel!

Bestel een CarPlug

Schrijf u in en log gratis in op het webplatform om uw CarPlug op afstand te beheren.

Toegang tot het webplatform

 

Oplossingen voor uw elektrische vloot.

Meer weten over CarPlug Office