Customer Area

AlpEnergie: een keuze die uw groen imago versterkt

Met AlpEnergie kiest u voor elektriciteit die gegarandeerd afkomstig is uit hernieuwbare bronnen, geproduceerd door waterkrachtcentrales

Is respect voor het milieu een essentiële waarde voor uw onderneming? Zet dan een stap verder in de richting van duurzame ontwikkeling door te kiezen voor AlpEnergie, 100 % hernieuwbare elektriciteit.

 

Gegarandeerd van hernieuwbare oorsprong

Door voor groene energie te kiezen, levert uw onderneming een actieve bijdrage tot duurzame ontwikkeling door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

De AlpEnergie elektriciteit wordt geproduceerd door de Compagnie Nationale du Rhône (CNR) en de Société Hydroélectrique du Midi (SHEM), dochterondernemingen van ENGIE in Frankrijk. Het garanderen van de herkomst uit volledig hernieuwbare energiebronnen van deze elektriciteit gebeurt door keuringsorganismen, waaronder het Duitse TÜV SÜD (Technischer Überwachungs-Verein).

 

Maak uw engagement bekend

De groene strategie van uw onderneming is interessant voor klanten, partners, leveranciers en medewerkers. Wanneer u kiest voor AlpEnergie stellen wij u communicatiemiddelen ter beschikking om uw engagement voor duurzame ontwikkeling bekend te maken. U beschikt over praktisch en gebruiksklaar materiaal dat u kunt personaliseren met uw logo, voor een maximale visibiliteit bij klanten en partners.