Customer Area

Actualiteiten

40 intelligente ENGIE-Electrabel laadpalen bij SWIFT

40 intelligente ENGIE-Electrabel laadpalen bij SWIFT

9 januari 2017
Swift is gevestigd in de prachtige groene gemeente Terhulpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de beveiliging van bankbetalingen en was altijd al een pionier op het vlak van groene mobiliteit. Het wagenpark van Swift telt al 25 elektrische en 33 hybride wagens. Er werden 40 laadpalen geïnstalleerd op de bedrijfssite.
tuinbedrijf Eco-Design

Voor tuinbedrijf Eco-Design sluit rijden op aardgas perfect aan bij de waarden van hun bedrijf

29 december 2016
Sven Peeters (36 jaar) uit Blaasveld bij Willebroek is een ondernemer in hart en nieren. In 2003 richtte hij Eco-Design op, een bedrijf dat actief is in het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Ondertussen werkt hij met een team van 17 medewerkers en een jaarlijkse omzet van om en bij de 2 miljoen euro en is hij onder andere ook actief in de hotelsector.
aardgas tanken in het  CNG tankstation van afvalverwerkingsbedrijf ILvA

Afvalintercommunale ILvA geeft het goede voorbeeld en rijdt al twee jaar op aardgas

29 december 2016
Sinds januari 2015 kan je aardgas tanken in het CNG tankstation van afvalverwerkingsbedrijf ILvA. Het tankstation in Aalst zag het daglicht nadat ENGIE Electrabel de handen in elkaar sloeg met ILvA (Intercommunale Land van Aalst). Vandaar de naam ‘ELVA’ waaronder het tankstation operationeel is. Het tankstation staat op het terrein van ILvA maar is publiek toegankelijk.
Anissa Touzani, zelfstandig thuisverpleegkundige

Anissa Touzani (zelfstandig thuisverpleegkundige)

29 december 2016
‘Opnieuw een dieselwagen kopen vond ik geen optie. Een elektrische wagen bleek niet de beste keuze voor mij. De actieradius was op het randje van wat ik nodig had en bovendien was de prijs een beetje boven mijn budget. Aardgas was wel een goed alternatief. Bovendien was CNG ook fiscaal zeer interessant en was de brandstofkost bijna een derde lager dan wat ik voordien verbruikte.’
50% besparen dankzij een verlichtingsaudit

50% besparen dankzij een verlichtingsaudit

20 april 2015
Om uw bedrijf meer concurrentiekracht te geven, kunt u onder meer de productiekosten verlagen, bijvoorbeeld uw elektriciteitsverbruik. Een verlichtingsaudit kan in dat verband een grote verrassing opleveren. Zoals bij Cartonnage Lammerant. De verlichtingsaudit van ENGIE Electrabel toonde hoe het bedrijf maar liefst 50% kon besparen.
Modieuze en voordelige verlichting voor Ravago

Modieuze en voordelige verlichting voor Ravago

20 april 2015
Hoe tover je een discountzaak om in een modetempel? Voor die uitdaging stonden Linda Vanherck en Patrick Rademaekers toen ze Ravago Fashion and Home in Arendonk openden. De oplossing? Verander de hele verlichting! De verlichtingsaudit van ENGIE Electrabel hielp ze om die krachttoer te doen slagen.
Plantin ziet het licht na verlichtingsaudit

Plantin ziet het licht na verlichtingsaudit

20 april 2015
Plantin levert hightech drukpersen, accessoires en de bijbehorende gepersonaliseerde service. Dit bedrijf met wereldfaam bestaat al sinds 1911. Bij de renovatie van hun vestiging in Evere liet Plantin een verlichtingsaudit uitvoeren door ENGIE Electrabel. Dat levert het bedrijf over een periode van 20 jaar een kwart miljoen euro aan besparingen op!
Binnenkijken bij ZOO Antwerpen en Planckendael

Binnenkijken bij ZOO Antwerpen en Planckendael

14 januari 2015
Zowel in ZOO Antwerpen als in dierenpark Planckendael zorgt de aandacht voor energiezuinigheid en het afschakelplan voor opmerkelijke initiatieven. Zelfs Kai-Mook doet in haar nieuwe olifantendorp een duurzame duit in het zakje, zo legt Jan Luyckx, manager Technisch Beheer, uit.