Energiedesk

Aardgas, comfort tegen een voordelige prijs

Uw driedubbel voordeel: gebruiksgemak, financieel interessant en minder CO2.

 

 • Gebruiksgemak

  Aardgas is steeds beschikbaar. Het biedt in elke situatie de ideale oplossing voor uw verwarming, om te koken, voor uw warm water, enz. Elk type gebouw kan ermee worden uitgerust en het past zich perfect aan uw behoeften aan.

  Conversion gaz naturel
 • Financieel interessant

  De nieuwe HR TOP-ketels verbruiken tot 30% minder. Ze vragen weinig onderhoud en u kunt hiervoor subsidies ontvangen. Uw besparing is duidelijk voelbaar!

  Voor aardgas betaalt u een beperkte maandelijkse bijdrage over een heel jaar gespreid. Dit in tegenstelling tot andere fossiele brandstoffen, waar u uw factuur in een keer moet betalen.

  Conversion gaz naturel
 • Minder CO2

  Aardgas stoot minder CO2 uit dan andere fossiele brandstoffen. Zo denkt u niet alleen aan uw portemonnee, maar ook aan het milieu.

  Een pluspunt voor de natuur.

  Conversion gaz naturel
 • Eenvoudige aansluiting

  Aansluiten op aardgas via ENGIE Electrabel is gemakkelijk:

  1. Vraag uw aansluiting aan door online een eenvoudig document in te vullen. ENGIE Electrabel onderneemt alle volgende administratieve stappen. Wij nemen contact op met uw distributienetbeheerder, regelen uw aansluiting op het aardgasnet en maken uw nieuwe contract op.
  2. Daarna ontvangt u van uw distributienetbeheerder een nieuwe EAN-code en een offerte voor de uitvoering van de aansluitingswerken.
  3. Eens u de offerte hebt goedgekeurd, moet u enkel nog de EAN-code aan ons doorgeven en een afspraak maken met uw distributienetbeheerder voor de werken.
  Conversion gaz naturel

Oplossingen om te besparen

Een aansluiting op aardgas: makkelijk!

Vraag uw aansluiting aan

Bereken hoeveel u kunt besparen als u nu omschakelt van stookolie naar aardgas of als u uw oude aardgasketel vervangt door een nieuwe.

Meer weten over de berekening van uw besparing

Op welke energiepremies en -subsidies hebt u recht?

Meer weten over energiepremies