Wist je dat je webbrowser verouderd is?

Hou, voor een betere ervaring, je browser up to date.

De laatste versies

×

Hoeveel zou jij vandaag betalen bij ENGIE Electrabel?

Bereken in 1 minuut je prijs op basis van je huidige verbruik. Vergelijk deze met wat je betaalt bij je huidige leverancier.

Voer je persoonlijke code in om te profiteren van je welkomstpromotie.

Overstappen naar ENGIE Electrabel? Uitstekend idee!

Geniet altijd een voordelige prijs

De energieprijs die wij je aanbieden is competitief en vast gedurende een jaar. De prijs verandert dus niet tijdens de looptijd van je contract. Geen verrassingen op je factuur dus!

Profiteer van een super promotie

Je geniet een korting ? van 23% en van -50€ (excl. btw) op elektriciteit en een korting ? van 23% en van -20€ (excl. btw) op aardgas gedurende het eerste jaar van je contract.

Verander van leverancier op elk moment

Overstappen naar ENGIE Electrabel kan je op elk moment. Wij zorgen voor alles!

Weet je dat?

  • Wij baseerden ons op de laatst gekende verbruiksgegevens van de periode toen ENGIE Electrabel energie leverde in je zaak (die misschien ondertussen gewijzigd zijn). De berekening van ons aanbod gebeurde op basis van een contract EASY pro vast met de prijzen en de promotie van de maand waarin wij je onze communicatie stuurden. In onze prijs is alles inbegrepen: energie- en netkosten, taksen (excl. btw), en ook de welkomstpromotie.

  • Bij het starten van de prijsberekening heb je de keuze tussen het invoeren van je reële gebruiksgegevens op basis van de laatste jaarafrekening van je huidige leverancier of het invoeren van een schatting van je verbruik. Dat laatste doen we aan de hand van enkele eenvoudige vragen. Met die gegevens kunnen wij je energieverbruik inschatten.

  • Je kunt op elk moment van energieleverancier veranderen zonder het einde van je contract af te wachten. Wens je ENGIE Electrabel klant te worden? Wij zorgen voor alles en verwittigen je huidige energieleverancier.