Hoe update ik de boxx-software?

Als er een software-update beschikbaar is, krijg je daarvan een melding op het scherm van je boxx (via een notificatie of een rode envelop). Tik in dat bericht op ‘Update’ om de instellingen te openen. Naast ‘Software versie’ zie je dan een knop ‘Update’. Tik daarop om de software bij te werken.

Zoek manueel naar updates

Wil je manueel nakijken of er updates beschikbaar zijn? Ga naar ‘Menu > Instellingen > Software’. Als de knop ‘Update’ verschijnt naast ‘Software versie’, kun je een nieuwe versie downloaden.

Druk op ‘Update’ en wacht tot de update volledig is uitgevoerd. Schakel boxx niet uit en druk niet op de resetknop tijdens de update.