×

Mijn aardgasmeter bevindt zich buiten mijn woning. Is deze configuratie compatibel met boxx?

Helaas niet. Onze aardgassensor is niet ontworpen om buiten te worden gebruikt en is niet bestand tegen vocht en aanzienlijke temperatuurschommelingen.

In dat geval kun je dus zelf kiezen of je boxx al dan niet wilt bestellen. Kies je toch voor boxx, dan zal het dus niet mogelijk zijn om je aardgasverbruik op te volgen.