×

Ik ben mijn paswoord van de boxx app vergeten. Wat moet ik doen?

• Je probeert je in te loggen op de boxx app, maar krijg deze foutmelding?
    • Inloggen mislukt
    • Gebruikersnaam en/of wachtwoord onjuist
  • Klik op Annuleren en vervolgens op Wachtwoord vergeten?
  • Voer je e-mail adres in. Opgelet: het moet hetzelfde e-mail adres zijn dan hetgene dat je heeft meegedeeld tijdens het aanmaken van je boxx app-account.
  • Je krijgt de volgende bevestiging:
    • Email verzonden
  • Klik op de link in de e-mail
  • Voer je nieuwe paswoord in en klik vervolgens op Ga verder
  • Je krijgt de volgende bevestiging. Klik op Open de app en log je in met je nieuw paswoord