×

Hoe doe ik een upgrade van de software van boxx?

Hoe doe ik een upgrade van de software van boxx

Via het envelopje in de statusbalk

Als er een nieuwe update beschikbaar is, verschijnt er rechtsboven in het scherm van boxx een envelopje. Bij een update krijg je dus automatisch een bericht in boxx, maar je moet de nieuwe software wel zelf activeren. Er gebeurt geen automatische update. Bij het openen van het bericht, klik op de update-knop in het bericht. Je zal op het volgende scherm terechtkomen. Druk dan op "update" naast de regel "Software versie".

Handmatig

Dit moet je doen om een upgrade door te voeren: Druk op Menu > Instellingen > Software. Als er voor een van deze componenten een nieuwe softwareversie beschikbaar is, zal de knop Update naast de component verschijnen waarvoor een nieuwe softwareversie beschikbaar is. Druk gewoon op de knop Update om de nieuwe versie te downloaden.

LET OP! De update duurt even. Druk niet op de resetknop en zet boxx niet uit tijdens het updaten.