×

Het lukt me niet om verbinding te maken met de boxx-app met behulp van de gebruikersgegevens die ik terugvind in de Online Energiedesk van ENGIE Electrabel

play

Om verbinding te kunnen maken met de boxx-app en deze te gebruiken, mag je niet je huidige gegevens van de Online Energiedesk van ENGIE Electrabel gebruiken. Je moet nieuwe specifieke gebruikersgegevens aanmaken voor de boxx-app. Volg hiervoor de instructies in deze video of volg deze procedure.