×

Werkt boxx ook wanneer de wifiverbinding niet werkt?

Ja, als de wifiverbinding wegvalt kan je boxx nog via het scherm in je huis blijven bedienen. Wat kan je nog via het scherm in je huis doen?

• Je verwarming bedienen (automatisch via de programmatie of handmatig) rechtstreeks op het scherm.
  • Je verbruik opvolgen, in real time of via de historiek, rechtstreeks op het scherm.
  • Je slimme stekkers en Philips Hue rechtstreeks op het scherm controleren.

Wat kan je niet meer doen wanneer de wifiverbinding wegvalt?

• De app kan niet meer gebruikt worden en boxx kan dus niet meer op afstand bediend worden.
  • De prijzen om je verbruik in euro's om te zetten worden niet meer aangepast.
  • De "weer" functie werkt niet meer.
  • De functie "Status Verbruik" (vergelijking tussen je werkelijke verbruik en je geschatte verbruik) wordt niet meer geüpdatet.
  • De firmware van boxx kan niet meer geüpdatet worden.
  • Onze klantendienst kan niet meer vanop afstand een diagnose van boxx maken in geval van probleem.