Hoe kan ik mijn productie en besparing van mijn zonnepanelen opvolgen?

Je kan de productie van je zonnepanelen opvolgen via de app of de website van je omvormer. Elk merk omvormer heeft een app of een website waarmee dit kan. Je installateur kan je hier meer informatie over bezorgen.
Heb je een zonnepaneleninstallatie van Sungevity, dan kan je in de meeste gevallen jouw productie opvolgen via My Sungevity. Via dit monitoringsportaal zie je precies wat je panelen per uur opwekken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een smartphone, tablet of computer.

Dankzij ‘My Sungevity’ heb je:
•    Altijd en overal een actueel overzicht van je productie
•    Een veilige en stabiele GPRS-verbinding, conform de geldende privacy wetgeving
•    Zicht op je Sunsure garantie. Wek je minder op dan we voorspeld hebben? Dan betalen wij het verschil. Meten = weten!

Heb je een digitale meter en woon je in Vlaanderen, dan weet je precies hoeveel je zonnepanelen opleveren dankzij onze gratis ENGIE Smart app:
•    Bekijk je injectie en afname
•    Per uur, per dag, per maand, per jaar in kWh en euro volgens je contract
•    Controleer of je afrekening doorheen het jaar nog in lijn ligt met je maandelijkse betalingen