×

TOEGANG TOT HET SMART PLATFORM

Zoals je het reeds weet, stopt ENGIE Electrabel met de ondersteuning van de Smart thermostat, Smart thermostat touch en de Smart energy box begin 2018. Je wordt gratis naar Fifthplay overgeschakeld en kan via hun website en app voor Apple of Android je Smart toestel gratis verder gebruiken. Tussen 3 en 11 januari zal je overgezet worden en een e-mail van Fifthplay ontvangen met alle informatie over die overschakeling en je nieuwe inloggegevens.

Zodra je overgeschakeld bent, zal je je Smart toestel enkel via de Fifthplay website en app kunnen bedienen en niet meer via het ENGIE Electrabel platform of app.

Heb je de e-mail van Fifthplay niet meer in jouw bezit of wens je je toegangen tot de website en app van Fifthplay te krijgen, contacteer Fifthplay via hello@fifthplay.com of 03 808 70 38.

Wij danken je voor je vertrouwen.