ENGIE Electrabel
Een hotel, restaurant of café isoleren

Een hotel, restaurant of café isoleren

Met een goede isolatie van uw hotel, restaurant of café (muren, dak, vloer, ramen) kunt u tot 30% op uw energieverbruik besparen en tegelijkertijd het comfort van uw werkplaats verhogen. Isolatie is bijgevolg de beste investering voor uw gebouw.

 • De vloeren van bestaande gebouwen zijn bijna nooit geïsoleerd (behalve bij vloerverwarming).

  Meer info
 • Vensters zijn vaak zwakke plekken in de isolatie van uw zaak. Zeker als u nog enkel of gewoon dubbel glas hebt. Als u uw enkel glas vervangt door superisolerende beglazing (dubbel of driedubbel) bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik.

  Meer info
 • Rondom uw deuren en vensters bevinden zich vaak kieren en spleten. Dit kan te wijten zijn aan een slechte afwerking of kromgetrokken hout. Zo komt er koude lucht binnen in uw gebouw en verliest u warmte. Dit betekent niet alleen nodeloos energieverlies, maar is ook onaangenaam voor uw personeel en klanten.

  Meer info
 • Gebruik een luchtgordijn als de deuren van uw hotel, restaurant of café continu open staan of installeer een sas tussen buiten en binnen. Een goed afgesloten deur blijft evenwel de meest energiezuinige oplossing.

  Meer info