ENGIE Electrabel
Zuinig met verlichting-food

Zuinig met verlichting

Hebt u sfeerverlichting in uw winkel om het uw klanten aangenaam te maken? Wist u dat u tot 60% energie kunt besparen als u de halogeenlampen door spaarlampen vervangt? Bovendien gaan spaarlampen tot vijf keer langer mee. Maar hebt u wel zoveel verlichting nodig? Met ons praktische advies kunt u veel besparen op de verlichting in uw bakkerij, slagerij of andere voedingswinkel.

  • In uw winkel of stock kunt u optimaal gebruik maken van het daglicht. Dat kost u niets. Kijk ook eens uw lampen en verlichtingstoestellen na.

    Meer info
  • Waarom zou u meer verlichten dan nodig? Door overbodige verlichting te vermijden, bespaart u op uw energieverbruik. Concreet betekent dit dat u het soort verlichting en de verlichtingssterkte aanpast in functie van de verschillende zones en de activiteiten in uw voedingswinkel.

    Meer info
  • Vervang uw staanlampen met halogeenstaaflampen door energiezuinige alternatieven.

    Meer info
  • Het is nutteloos om het licht te laten branden in ongebruikte lokalen, zoals uw opslagplaats. Een bewegingssensor detecteert of iemand in de ruimte aanwezig is en schakelt het licht automatisch uit als dit niet het geval is.