Customer Area

Energiedoorlichting van uw zaak: Check-up Visit

ENGIE Electrabel onderzoekt uw installaties en processen.
En ontdekt waar het efficiënter én voordeliger kan.

Bestellen
 • Uw bedrijf onder de loep

  Steunt uw onderneming op elektrische installaties of technische processen, zoals vaak het geval is in de horeca-, voeding- of landbouwsector? Dan weet u dat die veel energie opslorpen. Soms onnodig veel.

  Daarom onderwerpt onze expert uw professionele installaties aan een grondige controle.
  Tijdens een rondleiding door uw bedrijf, zal de expert:

  • uw energiesituatie in kaart brengen
  • de energie-efficiëntie van uw installaties controleren
  • uw concrete energievragen beantwoorden

  Geen specifieke installaties of productieprocessen in uw onderneming? Dan bepaalt vooral uw gebouw uw energieverbruik. In dat geval helpt de Energy Audit u energie te besparen – via een grondige gebouwinspectie door een erkend ENGIE Electrabel-expert.

  Check-up Visit
 • Van theorie naar praktijk

  Na de analyse volgt de actie. Het rapport van de energie-expert legt de pijnpunten bloot en geeft tips, gefocust op uw specifieke processen en installaties:

  • concrete besparingen, zonder comfort- of productieverlies
  • aanbevelingen die uw verbruik optimaliseren
  • subsidies waar u recht op hebt
  Check-up Visit
 • Besparingen die opbrengen

  Een rendabele onderneming? Daarin telt elke cent. Laat uw installaties doorlichten en ontdek hoe uw energieverbruik anders én voordeliger kan.

  Een Check-up Visit kost 300 euro (excl. btw) De speciale actieprijs van 240 € (excl. btw) geldt voor bestellingen tot en met 26/10/2012 via www.engie-electrabel.be.. Die investering kunt u snel terugverdienen door de besparingen die u realiseert.

  Check-up Visit

Oplossingen om te besparen

De oplossing op maat om uw energieverbruik te verminderen. Een auditeur, aangesteld door ENGIE Electrabel, analyseert ter plaatse uw situatie in detail.

Meer weten over Energy Audit

Volg maand na maand uw energieverbruik op en vergelijk met het gemiddelde verbruik van uw activiteitensector. U kunt ook besparingen vooropstellen en het resultaat van uw besparingsinspanningen opvolgen. Zo bereikt u zeker uw doelstellingen!

Meer weten over Energy Manager