Customer Area

Aardgas, een polyvalente en voordelige energiebron

Uw driedubbel voordeel: gebruiksgemak, financieel voordeel en minder CO2.

Een aansluiting aanvragen
 • Gebruiksgemak

  Aardgas is steeds beschikbaar en biedt een polyvalente oplossing voor elke situatie: verwarming, koken, warm water, en andere meer complexe processen. Het past perfect bij elk type bedrijfsactiviteit of -infrastructuur.  Zo komt het volledig aan uw behoeften tegemoet.

  Conversion Gaz naturel
 • Financieel interessant

  De nieuwe HR TOP-ketels verbruiken tot 30% minder. Ze vragen weinig onderhoud en u kunt hiervoor subsidies genieten. Uw besparing is duidelijk voelbaar.

  Met aardgas betaalt u een beperkte maandelijkse bijdrage over een heel jaar gespreid. Dit in tegenstelling tot andere fossiele brandstoffen, waar u uw factuur in een keer moet betalen.

  Conversion Gaz naturel
 • Minder CO2

  Aardgas stoot minder CO2 uit dan andere fossiele brandstoffen. Zo denkt u niet alleen aan uw budget, maar ook aan het milieu.

  Een voordeel voor de natuur, maar ook voor uw imago.

  Conversion Gaz naturel
 • Eenvoudige aansluitingsprocedure

  Aansluiten op aardgas via ENGIE Electrabel is gemakkelijk:

  1. Vraag uw aansluiting aan door online een eenvoudig document in te vullen. ENGIE Electrabel onderneemt alle volgende administratieve stappen: wij nemen contact op met uw distributienetbeheerder en maken uw nieuwe aardgascontract op.
  2. U ontvangt een nieuwe EAN-code van uw distributienetbeheerder en een offerte voor de uitvoering van de aansluitingswerken.
  3. Eens u de offerte hebt goedgekeurd, moet u enkel nog de EAN-code aan ons doorgeven en een afspraak maken met uw distributienetbeheerder voor de werken.
  Conversion Gaz naturel

Interesse?

Een aansluiting voor aardgas: echt eenvoudig

Vraag uw aansluiting aan

Ontdek ons aanbod voor professionelen.

Meer weten over ons aanbod