Customer Area

Call center voor professionals: Contact Center

Professionals, tot uw dienst. Bent u een professionele klant? Ons Contact Center is er voor u en uw professionele behoeften.

 • Een exclusieve dienst

  Via het Contact Center wordt u begeleid door één van onze speciaal opgeleide klantenadviseurs..

  Via een eenvoudig keuzemenu krijgt u snel de juiste expert aan de lijn. Zo verliest u geen tijd.

  Contact Center
 • 60 seconden, niet langer

  Wij antwoorden u binnen de minuut. Uw vraag wordt vanaf uw eerste oproep behandeld, van maandag tot vrijdag tussen 8u00 en 20u00 en op zaterdag van 9u00 tot 13u00.

  Uw Contact Center nog sneller bereiken kan via ‘ENGIE Electrabel Mobile’, de mobiele applicatie voor smartphones.

  Meer weten
  Contact Center
 • Kwaliteitscertificaat

  Ons Contact Center behaalde als eerste in België het Europese kwaliteitscertificaat ‘EN 15838’. Deze Europese norm legt de standaarden van de contactcenterindustrie vast binnen 30 Europese landen en is erkend door het Belgische Bureau voor Normalisatie.

  Dit kwaliteitscertificaat is de beloning van de dagelijkse inspanningen van ENGIE Electrabel om de beste dienstverlening te bieden aan haar klanten.

  Inspanningen die bovendien ook erkend werden door de VREG en de CWaPE – regulatoren van de energiemarkt – die ons vijf sterren gaven voor de kwaliteit van onze service.

  U tevreden stellen, is onze motivatie. Elke dag bieden we u een kwaliteitsservice met het grootste respect voor onze medewerkers.

  Het ENGIE Electrabel Contact Center is bereikbaar op 078 78 20 20 van maandag tot vrijdag tussen 8u00 en 20u00, en op zaterdag van 9u00 tot 13u00.

Extra informatie

De dienst Contact Center is inbegrepen in ons volledige aanbod voor professionals.

Meer weten over ons aanbod

Een antwoord binnen de minuut!

Meer weten over ons engagement