Customer Area

PV Buy Back

Als uw fotovoltaïsche installatie een vermogen heeft van 10 tot 100 kW (AC-vermogen), koopt ENGIE Electrabel de elektriciteit terug die u niet verbruikt.

Een offerte aanvragen
 • Wie komt in aanmerking voor PV Buy Back ?

  Dit contract voor aankoop van elektriciteit is enkel bestemd voor professionele klanten met een fotovoltaïsche installatie van 10 tot 100 kW AC-vermogen. Hebt u een installatie groter dan 100 kW en wenst u een contract voor aankoop van elektriciteit, gelieve ons dan via dit adres te contacteren (5 kW AC-vermogen in Brussel). In dat geval, beschikt u over een dubbele meter: de ene om de afname bij uw energieleverancier te meten, de andere om de elektriciteit te meten die u produceert en die u op het net injecteert omdat u deze stroom niet hebt verbruikt. Deze geïnjecteerde stroom kunt u valoriseren door ze aan een energieleverancier te verkopen. ENGIE Electrabel biedt u gunstige en heldere voorwaarden.

  promote solar panels
 • Wat bieden we aan?

  PV Buy Back in enkele concrete punten:

  • Beschikbaar voor ENGIE Electrabel klanten en ook niet-klanten
  • Een aankoopcontract dat volledig onafhankelijk is van uw leveringscontract voor energie
  • Een looptijd van twee jaar
  • Een gunstige prijs, die 4 keer per jaar geïndexeerd wordt U kunt zelf de evolutie van deze index via internet volgen
  • Een keer per jaar stuurt ENGIE Electrabel een compleet overzicht van de gegevens die nodig zijn om uw factuur op te maken. Deze factuur stuurt u dan aan ENGIE Electrabel.
  promote solar panels

Geïntereseerd?

Bent u overtuigd van ons aanbod of wenst u een gepersonaliseerde offerte te ontvangen? Vul dan ons online formulier in. Wij zullen u een offerte sturen, die u kan ondertekenen en terugsturen naar ENGIE Electrabel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan