Hoe kan ik profiteren van het 6% BTW-tarief?

Indien je hoofdzakelijk een niet-professioneel elektriciteits- en/of gasverbruik hebt, kun je genieten van een verlaagd BTW-tarief van 6%.

Om van dit verlaagd BTW-tarief te kunnen genieten, dien je dit formulier in te vullen. Vervolgens upload je het bestand in je klantenzone (menu 'Persoonlijke informatie' > 'Je documenten'). Selecteer 'Voeg een document toe' > 'Verklaring op eer voor niet-zakelijk gebruik' en upload je bestand.

ENGIE zal dan de BTW en bijzondere accijnzen aanpassen voor de opgegeven leveringspunten vanaf de eerste dag van de volgende maand na jouw aanvraag, conform de wettelijke voorschriften.

Klik hier voor meer informatie over de wetgeving omtrent de 6% BTW.